Emma Heesters maakt volgers warm met zeer persoonlijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters luistert wel vaker naar de wensen van haar fans, maar deze foto maakt het wel heel persoonlijk. Fans lopen er warm van. 

Zangeres en YouTube-ster Emma Heesters staat bekend om haar fantastische zangtalent en overweldigende podium presénce. Echte fans weten dat Emma naast een gouden keeltje ook een gouden hart heeft. De knappe blonde luistert wel vaker naar de wensen van fans, maar dit persoonlijke filmpje drukt ze toch wel een hele warme boodschap toe.

Emma Heesters geeft fans persoonlijk boodschap in warm filmpje

Als artiest is Emma Heesters natuurlijk afhankelijk van de interactie met haar fans. En dat doet de 27-jarige schoonheid goed. Haar fans gaan voor haar door het vuur en met regelmatige kijkjes achter de schermen houdt Emma ze ook geïnvesteerd in haar privéleven. Met bloedhete foto’s wakkert de knappe zangeres het vuurtje regelmatig aan. Haar social media en Instagram stikken ook onderhand van de razend enthousiaste volgers, en dat moet zo af en toe natuurlijk ook bedankt worden. Emma deed dat deze keer met een warme foto met een oprechte boodschap die je aan het hart vliegt.

Het heerlijke filmpje van Emma Heesters

Emma Heesters heeft wel vaker heerlijke interactie met haar lieftallige fans. De charmante zangeres houdt het contact persoonlijk met knusse YouTube filmpjes en oprechte foto’s. Ook op haar tours en concerten legt ze uitgebreid verslag van hoe het er aan toe gaat, en fans zijn dol op de eerlijkheid. Ook voor dit prachtige filmpje lopen fans helemaal warm voor de beeldschone blonde. In het heerlijke filmpje leunt Emma over de bank en glimlacht ze lief naar de camera. Met grote bruine ogen en losse blonde haren maakt ze een beeldig plaatje. Ook de boodschap die ze er bij zet zal een glimlach bij je lospeuteren. De Zeeuwse schoonheid zet er in het Engels bij: “Ik hoop dat al je dromen uitkomen”. En met zo’n engelachtig gezicht erbij, wie kan daar nou aan twijfelen.

Emma Heesters cancelt Vinkepop voor concert in buitenland

Onze prachtige zangeres Emma Heesters valt ook goed in de smaak in het buitenland. Haar heerlijke Instagram posts zijn eigenlijk altijd al in het Engels en ook deze lieftallige wens was onder andere gericht aan internationale fans. En buitenlandse fans hebben geluk! Voor de enthousiaste volgers komt er gelukkig binnenkort weer een kans om Emma live te zien. De 27-jarige zangeres heeft namelijk haar optreden op het meerdaagse festival Vinkepop gecancelled vanwege een kans in het buitenland! Waar en wanneer is nog niet bekend, maar het getuigt van veel goeds voor de heerlijke blondine’s carrière. Wij snappen volkomen dat iedereen staat te springen om haar live te zien.

Is Emma Heesters nog steeds single?

Korte tijd geleden deelde Emma Heesters dat ze haar relatie met lange-termijn vriend Wesley Hoedt had verbroken. Ze gaf aan dat haar hart gebroken was en ze er verder niet meer op in zou gaan. Details zijn dus schaars, maar sindsdien is de bloedmooie blondine publiekelijk niet meer gekoppeld aan een nieuwe liefde. Gelukkig lijkt het, op haar razend populaire Instagram, alsof Emma zich al weer een stuk beter voelt, want de mannenjacht is weer begonnen. In piepkleine jurkjes en setjes gooit Emma haar heerlijke lijf de wijde wereld in, en wij genieten allemaal mee. En voor de ambitieuze fans onder ons: Emma lijkt voorlopig zéker nog single.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!