Emma Heesters maakt relatie met voetballer Wesley officieel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters gaat lekker. Lekker op het gebied van muziek én lekker in het liefdesleven. De blondine met het gouden keeltje scoort na heel wat gouden platen nu ook een heuse voetballer, genaamd Wesley.

Aan alle feestvreugde van Bevrijdingsdag, kwam voor de (mannelijke) Emma Heesters-fans onder ons toch een abrupt einde na het zien van haar laatste Instagrampost. Zij troffen hun prachtige blonde zangeres namelijk aan in de armen van een ander. Velen van hen hebben – zoals Emma Heesters het zelf zo mooi verwoorde – niet meer geslapen of gegeten sinds het zien van deze schokkende beelden.

Emma Heesters samen met voetballer Wesley

Alhoewel Emma Heesters haar relatie pas gisteren Instagram official maakte, gonsde de geruchten al langer dat ze het ‘wel erg gezellig’ zou hebben met een voetballer genaamd Wesley.

De gehele media stortte zich dan ook vol op de bekendste voetballer met de naam Wesley: Wesley Sneijder. Het klonk tenslotte zo gek nog niet, aangezien Yolanthe Wesley Sneijder een rode kaart had gegeven vanwege een ernstige overtreding op hun huwelijksgeloften.

Lees ook: Emma Heesters is onverwachte Top-40 koningin

Emma Heesters en Wesley Hoedt

Gelukkig bracht niemand minder dan Emma Heesters zelf, verduidelijking. Nee, ze was niet met oud-voetballer Wesley Sneijder. Nee, ze was met voormalig AZ en huidig Royal Antwerp-speler Wesley Hoedt. Een voetballer die even de meest besproken voetballer van Nederland was. De beste man zal zich vast een hoedtje geschrokken hebben.

Emma Heesters de nieuwste voetbalvrouw

Nu sluiten we dit ietwat droevige nieuws voor de Emma Heesters-fans toch graag op een positieve noot af. Er is namelijk één groot voordeel uit deze ontwikkeling te halen. Nu Emma een relatie met Wesley Hoedt heeft, wordt mevrouw Heesters direct gebombardeerd tot voetbalvrouw. Stel je voor: 90 minuten lang kijken naar een juichende Emma Heesters op de tribune, daar lopen wij niet van weg (hè Tino Martin).

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.