Emma Heesters maakt relatie met voetballer Wesley officieel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters gaat lekker. Lekker op het gebied van muziek én lekker in het liefdesleven. De blondine met het gouden keeltje scoort na heel wat gouden platen nu ook een heuse voetballer, genaamd Wesley.

Aan alle feestvreugde van Bevrijdingsdag, kwam voor de (mannelijke) Emma Heesters-fans onder ons toch een abrupt einde na het zien van haar laatste Instagrampost. Zij troffen hun prachtige blonde zangeres namelijk aan in de armen van een ander. Velen van hen hebben – zoals Emma Heesters het zelf zo mooi verwoorde – niet meer geslapen of gegeten sinds het zien van deze schokkende beelden.

Emma Heesters samen met voetballer Wesley

Alhoewel Emma Heesters haar relatie pas gisteren Instagram official maakte, gonsde de geruchten al langer dat ze het ‘wel erg gezellig’ zou hebben met een voetballer genaamd Wesley.

De gehele media stortte zich dan ook vol op de bekendste voetballer met de naam Wesley: Wesley Sneijder. Het klonk tenslotte zo gek nog niet, aangezien Yolanthe Wesley Sneijder een rode kaart had gegeven vanwege een ernstige overtreding op hun huwelijksgeloften.

Lees ook: Emma Heesters is onverwachte Top-40 koningin

Emma Heesters en Wesley Hoedt

Gelukkig bracht niemand minder dan Emma Heesters zelf, verduidelijking. Nee, ze was niet met oud-voetballer Wesley Sneijder. Nee, ze was met voormalig AZ en huidig Royal Antwerp-speler Wesley Hoedt. Een voetballer die even de meest besproken voetballer van Nederland was. De beste man zal zich vast een hoedtje geschrokken hebben.

Emma Heesters de nieuwste voetbalvrouw

Nu sluiten we dit ietwat droevige nieuws voor de Emma Heesters-fans toch graag op een positieve noot af. Er is namelijk één groot voordeel uit deze ontwikkeling te halen. Nu Emma een relatie met Wesley Hoedt heeft, wordt mevrouw Heesters direct gebombardeerd tot voetbalvrouw. Stel je voor: 90 minuten lang kijken naar een juichende Emma Heesters op de tribune, daar lopen wij niet van weg (hè Tino Martin).

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!