Emma Heesters maakt relatie met voetballer Wesley officieel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters gaat lekker. Lekker op het gebied van muziek én lekker in het liefdesleven. De blondine met het gouden keeltje scoort na heel wat gouden platen nu ook een heuse voetballer, genaamd Wesley.

Aan alle feestvreugde van Bevrijdingsdag, kwam voor de (mannelijke) Emma Heesters-fans onder ons toch een abrupt einde na het zien van haar laatste Instagrampost. Zij troffen hun prachtige blonde zangeres namelijk aan in de armen van een ander. Velen van hen hebben – zoals Emma Heesters het zelf zo mooi verwoorde – niet meer geslapen of gegeten sinds het zien van deze schokkende beelden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik had nooit gedacht dat iemand mij zou vangen zoals jij dat doet ❤️

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters) op

Emma Heesters samen met voetballer Wesley

Alhoewel Emma Heesters haar relatie pas gisteren Instagram official maakte, gonsde de geruchten al langer dat ze het ‘wel erg gezellig’ zou hebben met een voetballer genaamd Wesley.

De gehele media stortte zich dan ook vol op de bekendste voetballer met de naam Wesley: Wesley Sneijder. Het klonk tenslotte zo gek nog niet, aangezien Yolanthe Wesley Sneijder een rode kaart had gegeven vanwege een ernstige overtreding op hun huwelijksgeloften.

Lees ook: Emma Heesters is onverwachte Top-40 koningin

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters) op

Emma Heesters en Wesley Hoedt

Gelukkig bracht niemand minder dan Emma Heesters zelf, verduidelijking. Nee, ze was niet met oud-voetballer Wesley Sneijder. Nee, ze was met voormalig AZ en huidig Royal Antwerp-speler Wesley Hoedt. Een voetballer die even de meest besproken voetballer van Nederland was. De beste man zal zich vast een hoedtje geschrokken hebben.

Emma Heesters de nieuwste voetbalvrouw

Nu sluiten we dit ietwat droevige nieuws voor de Emma Heesters-fans toch graag op een positieve noot af. Er is namelijk één groot voordeel uit deze ontwikkeling te halen. Nu Emma een relatie met Wesley Hoedt heeft, wordt mevrouw Heesters direct gebombardeerd tot voetbalvrouw. Stel je voor: 90 minuten lang kijken naar een juichende Emma Heesters op de tribune, daar lopen wij niet van weg (hè Tino Martin).

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters) op

Laatste nieuws

Foto: Irene Schouten zet haar mooie meiden in voor zonnig vakantiekiekje

Irene Schouten heeft een welverdiende vakantie ingelast voor zichzelf. En tijdens die vakantie moet ze even haar mooie meiden laten zien!

Nicol Kremers deelt eerste foto’s van pikante betaalde website

Nicol Kremers van Massa Is Kassa heeft een nieuwe inkomstenbron. Ze gaat geld vragen aan haar fans voor bijzondere foto's.

Foto: Kim Kötter wordt kletsnat tijdens gekke shoot

Kim Kötter heeft weer eens een gekke foto van zichzelf gemaakt in spannende badkleding. En daar raakt ze helemaal doorweekt!