Emma Heesters maakt relatie met voetballer Wesley officieel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters gaat lekker. Lekker op het gebied van muziek én lekker in het liefdesleven. De blondine met het gouden keeltje scoort na heel wat gouden platen nu ook een heuse voetballer, genaamd Wesley.

Aan alle feestvreugde van Bevrijdingsdag, kwam voor de (mannelijke) Emma Heesters-fans onder ons toch een abrupt einde na het zien van haar laatste Instagrampost. Zij troffen hun prachtige blonde zangeres namelijk aan in de armen van een ander. Velen van hen hebben – zoals Emma Heesters het zelf zo mooi verwoorde – niet meer geslapen of gegeten sinds het zien van deze schokkende beelden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik had nooit gedacht dat iemand mij zou vangen zoals jij dat doet ❤️

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters) op

Emma Heesters samen met voetballer Wesley

Alhoewel Emma Heesters haar relatie pas gisteren Instagram official maakte, gonsde de geruchten al langer dat ze het ‘wel erg gezellig’ zou hebben met een voetballer genaamd Wesley.

De gehele media stortte zich dan ook vol op de bekendste voetballer met de naam Wesley: Wesley Sneijder. Het klonk tenslotte zo gek nog niet, aangezien Yolanthe Wesley Sneijder een rode kaart had gegeven vanwege een ernstige overtreding op hun huwelijksgeloften.

Lees ook: Emma Heesters is onverwachte Top-40 koningin

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters) op

Emma Heesters en Wesley Hoedt

Gelukkig bracht niemand minder dan Emma Heesters zelf, verduidelijking. Nee, ze was niet met oud-voetballer Wesley Sneijder. Nee, ze was met voormalig AZ en huidig Royal Antwerp-speler Wesley Hoedt. Een voetballer die even de meest besproken voetballer van Nederland was. De beste man zal zich vast een hoedtje geschrokken hebben.

Emma Heesters de nieuwste voetbalvrouw

Nu sluiten we dit ietwat droevige nieuws voor de Emma Heesters-fans toch graag op een positieve noot af. Er is namelijk één groot voordeel uit deze ontwikkeling te halen. Nu Emma een relatie met Wesley Hoedt heeft, wordt mevrouw Heesters direct gebombardeerd tot voetbalvrouw. Stel je voor: 90 minuten lang kijken naar een juichende Emma Heesters op de tribune, daar lopen wij niet van weg (hè Tino Martin).

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters) op

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten