Emma Heesters maakt heerlijke selfies tijdens zwetend partijtje Pilates (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Emma Heesters is lekker aan het zweten tijdens een les pilates en dan ook foto’s die iedereen goed kan bewonderen!

Zangeres Emma Heesters is de mannen weer heet aan het maken, door zichzelf heet te maken. Bij een pilates les in de sportschool is ze enorm aan het zweten en dat wilt ze ons wel laten zien. Op Instagram deelt ze een foto waar ze waarschijnlijk net klaar is met de les. Zo ziet het er tenminste wel uit. In een mooi strak pakje zweet ze zich helemaal kapot, maar ze is wel blij dat ze het gedaan heeft. Pilates is een trainingsmethode voor prachtige vormen en voor de geest, dus kan voor veel mensen best goed zijn. Blijkbaar kan de mooie blondine het ook wel goed gebruiken dus.

Bekijk hier zelf de foto!

Emma Heesters gymfoto

Emma Heesters maakt altijd prachtige foto’s

De mooie zangeres Emma Heesters is graag bezig met het maken van foto’s voor haar fans. Op haar foto’s krijgen we leuke kijkjes in haar privéleven en haar carrière als zangeres. Haar fans zijn er natuurlijk dol op. Ook weet ze precies hoe ze de aandacht kan trekken door bepaalde outfits te dragen waar je niet omheen kunt kijken. Met haar strakke jurkjes en korte topjes lukt dat iedere keer weer opnieuw. Ze kijkt dan ook zo in de camera dat je er bijna door smelt. Daarom is de zangeres natuurlijk hartstikke populair op Instagram. Ze heeft dan ook meer dan 2 miljoen volgers! Dat heeft ze goed voor elkaar!

Meer zien van Emma Heesters kan op Instagram

Emma Heesters plaatst veel mooie foto’s op haar Instagrampagina. Van in de sportschool, van haar lekkere vakanties, of gewoon thuis met vrienden en familie. Dus als je benieuwd bent naar haar privéleven en haar carrière als zangeres, moet je zeker daar een kijkje nemen. Het is zeker de moeite waard!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier. 

Jutta Leerdam nodigt Jake Paul uit voor een nachtelijk onderonsje in zwembad

Jutta Leerdam heeft een nieuwe foto online gezet en daarmee lijkt ze Jake Paul uit te willen dagen om bij haar in het zwembad te komen.

Suzanne Schulting maakt foto tussen haar eigen benen op vol terras

Suzanne Schulting trakteert haar volgers op een nieuw plaatjes dat absoluut de moeite waard is om te bekijken!