Emma Heesters is terug op nummer één positie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters is waarschijnlijk de meest getalenteerde zangeres van Nederland. Toch blijft het elke week keihard knokken om de nummer 1 positie. Dus zoekt ze haar geluk bij de zuiderburen. 

Het is altijd vechten om die nummer 1 positie in artiestenland. De ene week weet Maan de Steenwinkel het voor elkaar te krijgen om goed te scoren en de andere week stoot OG3NE haar weer van de troon. Toptalent Emma Heesters besluit dat het tijd is om het kleine Nederland te ontvluchten en zoekt haar succes bij de zuiderburen. En dat gaat haar goed af. Want in België heeft ze namelijk weer keihard de nummer 1 positie te pakken. En dat viert ze met een geweldig optreden.

Lees ook: Foto: Zo zag je Emma Heesters nog nooit!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma Heesters scoort goed bij de zuiderburen

Dat Emma voornamelijk buitenlandse fans had, dat was wel redelijk bekend. Maar over het algemeen zaten die toch wat verder bij huis vandaan dan in België. Toch heeft de bloedmooie zangeres het voor elkaar gekregen om bij de zuiderburen een nummer 1-hit te scoren. Haar nummer Rendez-Vous doet het goed bij de Belgen. De plaat wordt helemaal suf gedraaid op de radio en op Spotify en de album verkoop gaat als een malle. Emma is dus erg populair bij de Belgen en met goede reden. Ze is namelijk ook extreem goed. Ook zijn de Belgen erg gecharmeerd van de schoonheid van de Nederlandse zangeres.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma heeft flink haar best gedaan

Emma heeft de afgelopen maanden waar mogelijk heel vaak haar nummer gepromoot. Met een optreden hier en een festival daar wist ze goed haar nummer aan de man te brengen. En dat heeft er toch wel voor gezorgd dat ze nu weer heerlijk in de spotlight staat. Precies waar Emma thuis hoort. Want de blonde zangeres is natuurlijk een talent van wereldklasse. Minder dan de eerste plaats is dan ook niet goed genoeg. En als ze die eerste plaats in Nederland niet kan bemachtigen, dan is het dus tijd om verder te kijken dan de landsgrenzen. Een ding is zeker, de Belgen zijn als een blok gevallen voor Emma en haar zwoele stem, dus grote kans dat ze vaker die felbegeerde top 1-positie weet te bemachtigen.

Een erg verleidelijke Emma in videoclip

Precies zoals we dat van Emma gewend zijn, ziet ze er in de videoclip van haar nummer 1-hit ook weer stralend uit. In een verleidelijk oranje topje weet ze iedereen te imponeren. Haar prachtige glimlach, zwoele stem en woest aantrekkelijke blik in haar ogen weten de harten van iedere Nederlandse en Vlaamse man voor zich te winnen. Het is dan ook geen wonder dat Emma zo geliefd is in binnen, en buitenland. Emma Heesters is dan ook een van de meest geliefde vrouwen van het moment. Ze heeft haar nummer 1-positie dus absoluut verdiend.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Noa van der Bij maakt niet alleen vriend Cody Gakpo blij met foto in superstrak topje

De knappe vriendin van Cody Gakpo, Noa van der Bij, weet wel hoe ze haar vriend en haar volgers gelukkig moet houden met deze mooie foto. 

AnneKee Molenaar deelt zeer zeldzame foto van zichzelf als 18-jarige

Sinds het moment Matthijs de Light populairder werd, kwamen we ook steeds meer te weten over zijn vriendin. AnneKee Molenaar werkte echter al aan de weg als model voordat ze bij het voetbalpubliek écht bekend werd. Van die tijd voordat wij haar allemaal kende deelt ze nu een bijzondere en zeker zeldzame foto. 

Wow: Sylvana IJsselmuiden brengt hoofd van volgers op hol met heerlijke foto

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk mysterieuze foto geplaatst en laat haar volgers helemaal op hol slaan met wilde gedachtes.