Emma Heesters in spannende nachtkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres Emma Heesters schnabbelt de laatste tijd een beetje bij als model. En dat doet ze eigenlijk bijzonder goed. En van alle specialismes binnen de modellenwereld, richt Emma zich voornamelijk op de wereld van het . En dat is natuurlijk helemaal geen straf voor al haar trouwe fans. 

Emma Heesters is een van de grootste zangeressen van het moment. het multi-talent is natuurlijk vooral bekend van haar YouTube kanaal, waar ze veel covers upload van populaire nummers. Maar sinds kort is Emma een samenwerking aangegaan met Hunkemöller en is dus veel te bewonderen zonder het merendeel van haar kleren aan. En dat is helemaal niet erg.

Lees ook: De bitchfights en zwoele dates van Emma Heesters
Een erg spannende Emma

Voor een hele lange tijd stond Emma natuurlijk bekend als een zeer braaf meisje. Dat imago heeft ze inmiddels een beetje van zich af geschud. Ze laat haar wilde haren los en gooit het over een andere boeg. In de campagne van het bekende ondergoedmerk staat ze als echte rocker te drummen. Een veel wildere Emma krijg je niet. Een ding is in ieder geval zeker, de brave Emma is ver te zoeken. De tijd van spannende Emma is aangebroken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!