Emma Heesters heeft het overduidelijk bloedheet tijdens zonnige vakantie (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Emma Heesters laat zich op meerdere manieren bekijken terwijl ze op vakantie is. En het is gelijk duidelijk; Ze heeft het hartstikke heet en draagt daarom bijna niks!

Onze prachtige zangeres Emma Heesters weet haar volgers goed te verleiden door binnen een korte tijd enorm veel van zichzelf te laten zien. Ze is namelijk op vakantie in het mooie en warme Mallorca. Daar weet ze ook wel goed hoe ze zich moet vermaken. En gelukkig vergeet ze haar volgers niet, want ze deelt mooie kiekjes in de vakantie. En vooral veel kiekjes wanneer ze het super warm heeft en bijna niks draagt!

Emma Heesters heeft het warm en draagt weinig in deze foto’s

Zangeres Emma Heesters heeft haar volgers verwent met heerlijke kiekjes uit haar vakantie. Als eerste heeft ze laatst een foto gedeeld terwijl ze aan het zonnen is en ze draagt dan ook bijna niks! Ze heeft een klein topje met bijpassend broekje aan om mee te zwemmen en ze ziet er ook erg goed uit volgens alle reacties van haar volgers. Verder heeft ze nog een foto gedeeld, waarbij ze op een terrasje staat met een wijntje. Ze heeft een rood klein topje aan en een wit rokje wat overal naar heen kan waaien! Ook dit is een prachtig uitzicht om te bekijken. Klik hier om de foto’s te bekijken of bekijk er een paar hieronder.

Emma Heesters heeft het warm en draagt weinig in deze foto's

De bloedhete video die Emma Heesters heeft gedeeld

Als laatste heeft ze als de kers op de taart een fantastische video met iedereen gedeeld. In de video draagt Emma een zomers setje om mee te zwemmen en is ze te zien op een boot! Ze gaat met haar telefoon dan uit een klein raampje, want ze wilt iedereen het prachtige uitzicht laten zien. Maar iedereen is zeker met een heel ander uitzicht bezig! Namelijk haar twee grote ‘vriendinnen’ die enorm veel de aandacht trekken, doordat ze prachtig tegen elkaar aandrukken. Iedereen in de reacties is echt stapelgek geworden op de zangeres door de prachtige beelden die ze allemaal deelt. Hopelijk deelt ze nog veel meer leuke kijkjes uit haar vakantie.

Klik hier om de video zelf te bekijken!

Meer zien van Emma Heesters kan op Instagram en Tiktok

Emma Heesters plaatst veel mooie foto’s op haar Instagrampagina. Zoals dus de prachtige vakantiefoto’s die ze heeft gedeeld. En ook op haar Tiktok account heeft ze prachtige beelden om te bekijken. Dus als je benieuwd bent naar haar privéleven en haar carrière als zangeres, moet je zeker daar een kijkje nemen. Het is zeker de moeite waard!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...