‘Emma Heesters had mooiste outfit deze feestdagen’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Met wie zou jij deze dagen het liefst bij de haard of onder de kerstboom liggen? Dat hangt natuurlijk wel af van wat ze aanhebben! Dit jaar was er één duidelijke winnares: Emma Heesters!

Er zijn weinig vrouwen die het op dit moment van Emma Heesters kunnen winnen. Op welk gebied dan ook. We vroegen jullie welke vrouwelijke BN’er er tijdens deze feestdagen het leukst uitzag. Onze kandidaten trokken ten strijde in foute kersttruien, glitterjurkjes en gala-japons. Emma als schattig rendiertje trok aan het langste eind…

Lees ook: Emma Heesters viert verrassende mijlpaal!

Emma Heesters is rendiertje met rode trui

Geen red nose, maar een knalrode trui voor Emma Heesters deze Kerst! De zangeres dook de verkleedkist in en kwam er uit als schattig rendiertje. Compleet met lichtgevend geweitje. De perfecte mix van cute en feestelijk! Ze bleef met 36% van de stemmen haar concurrentie ruim voor!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Marieke Elsinga Zoomt tijdens Kerst

De enige vrouw die het Emma moeilijk maakte was

[poll id=”78″]

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

GTST-actrice Sophie Bouquet deelt heerlijke video vanuit de hot tub

Sophie Bouquet heeft het momenteel heerlijk naar haar zin op vakantie. De prachtige actrice is even aan het afkoelen in het bubbelbad. 

Foto: Beeldschone Dionne Stax straalt in luchtig jurkje

Dionne Stax heeft het zomergevoel helemaal in haar hoofd zitten. Bij deze hete temperaturen horen ook mooie zomerse outfits, en die heeft Dionne gevonden!

Huh: Marieke Elsinga bedriegt volgers met misleidende foto

Marieke Elsinga is altijd volkomen eerlijk met haar volgers. Toch lijkt Marieke haar volgers nu wel heel erg te misleiden met deze foto.