‘Emma Heesters had mooiste outfit deze feestdagen’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Met wie zou jij deze dagen het liefst bij de haard of onder de kerstboom liggen? Dat hangt natuurlijk wel af van wat ze aanhebben! Dit jaar was er één duidelijke winnares: Emma Heesters!

Er zijn weinig vrouwen die het op dit moment van Emma Heesters kunnen winnen. Op welk gebied dan ook. We vroegen jullie welke vrouwelijke BN’er er tijdens deze feestdagen het leukst uitzag. Onze kandidaten trokken ten strijde in foute kersttruien, glitterjurkjes en gala-japons. Emma als schattig rendiertje trok aan het langste eind…

Lees ook: Emma Heesters viert verrassende mijlpaal!

Emma Heesters is rendiertje met rode trui

Geen red nose, maar een knalrode trui voor Emma Heesters deze Kerst! De zangeres dook de verkleedkist in en kwam er uit als schattig rendiertje. Compleet met lichtgevend geweitje. De perfecte mix van cute en feestelijk! Ze bleef met 36% van de stemmen haar concurrentie ruim voor!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Marieke Elsinga Zoomt tijdens Kerst

De enige vrouw die het Emma moeilijk maakte was

[poll id=”78″]

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!