Emma Heesters gilt het uit en laat Rolf Sanchez haar bewerkte pareltjes zien (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: TikTok

Je gelooft je ogen niet! De bloedmooie zangeres Emma Heesters heeft zich compleet laten gaan in haar nieuwste TikTok video. 

Emma, altijd in voor een grapje, besloot een filmpje op te nemen voor haar miljoenen fans op TikTok. Ze probeert een serieuze Q&A te doen met Rolf Sanchez, terwijl een gek filter haar ogen zover uit elkaar zet, dat ze eruit ziet als een alien! Dat levert nou een heel ander vraaggesprek op. Emma ging ook zelf helemaal stuk van het lachen. Haar hilarische reactie is iets dat je moet zien!

Emma wordt verrast door grappig filter

De filter, bedoeld om je gezicht op een grappige manier te vervormen, bleek meer effect te hebben dan verwacht. Emma’s ogen stonden zo ver uit elkaar dat ze nauwelijks nog te herkennen was. Ook op Rolf Sanchez had dit het gewenste effect. De twee bekende artiesten schoten in de lach van al die mooie bewerkte plaatjes. Een echte Q&A kwam er niet meer van, want na een paar telen konden ze alleen nog maar lachen.

https://www.tiktok.com/@emmaheesters/video/7384677520563522849

De fans van Emma gaan helemaal los

Natuurlijk gingen Emma’s volgers compleet los in de reacties. “Dit is waarom we van je houden, Emma!”, “Ik lach net zo hard mee!”, en “Meer van dit, alsjeblieft!” waren slechts enkele van de enthousiaste reacties. Emma weet precies hoe ze haar fans moet vermaken en doet dat dan ook graag. Met dit soort leuke filmpjes laat Emma ook weer een hele andere kant van zichzelf zien die voor de meeste mensen verborgen blijft. Emma weet zo weer haar volgers flink te charmeren.

Meer zien van Emma Heesters? Kijk op Instagram

Wil je nou nog meer zien van de mooie zangeres? Kijk dan snel op Instagram om meer mooie foto’s en video’s van de blondine te zien. Daar heeft ze namelijk een flinke voorraad staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...