Emma Heesters geniet intens van zomers boottochtje met beentjes omhoog (foto)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Emma Heesters gooit haar benen in de lucht tijdens een boottocht terwijl iedereen kan toekijken! 

Zangeres Emma Heesters heeft het goed voor elkaar, want zij heeft wat beter weer dan wij in Nederland. Aangezien het in ons land nog niet top is voor deze tijd van het jaar. Emma is lekker op vakantie op het eiland Mallorca, waar het iedere dag rond de 30 graden is en er geen druppel valt. Dat wilt iedereen nu wel. De blondine maakt ons jaloers met haar foto op Instagram, en niet alleen door het lekkere weer. Ze ligt met weinig kleren aan op de boot met haar beentjes in de lucht. Het uitzicht op en van de boot af zijn allebei heerlijk om te zien. Je wilt dit niet missen!

Bekijk hier zelf de foto!

Emma foto ja

Emma Heesters en haar prachtige foto’s

Prachtige zangeres Emma Heesters is altijd wel bezig met het maken van foto’s voor haar volgers. Met haar foto’s krijgen we leuke beelden in haar privéleven te zien en haar carrière als zangeres. Haar volgers zijn er natuurlijk dol op. Ook weet ze precies hoe ze de aandacht kan trekken door bepaalde outfits te dragen die vooral de mannen wel leuk vinden. Met mooie jurkjes en korte topjes lukt dat iedere keer weer opnieuw. Daarom is de zangeres natuurlijk hartstikke populair op Instagram. Ze heeft dan ook meer dan 2 miljoen volgers, wat aardig veel is. Dit heeft ze goed voor elkaar gekregen en kan hier ook een vast inkomen van krijgen via bijvoorbeeld sponsors.

Meer zien van Emma Heesters kan op Instagram

Emma Heesters plaatst veel mooie foto’s op haar Instagrampagina. Van in de sportschool, van haar lekkere vakanties, of gewoon thuis met vrienden en familie. Dus als je benieuwd bent naar haar privéleven en haar carrière als zangeres, moet je zeker daar een kijkje nemen. Het is zeker de moeite waard!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle. 

Spannendste tv-strijd ooit is eindelijk losgebarsten: De Slimste Mens is in groot gevaar

Zelden was het zó close tussen twee zéér goed bekeken tv-programma's. Toch moeten de makers van de Slimste Mens zich zorgen gaan maken...