Emma Heesters geeft modeshow en de ene outfit knelt nog meer dan de andere (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: TikTok

Emma Heesters is op vakantie en dat mogen we weten. De zangeres trekt letterlijk en figuurlijk alles uit de kast om de mannen kosteloos te vermaken!

Het vakantieseizoen is langzaamaan begonnen en dat betekent vakanties naar het buitenland. Ook Emma Heesters besloot haar koffers te pakken. Samen met haar vriend, profvoetballer Wesley Hoedt, vloog ze naar het zonnige Mallorca. Het stel heeft heerlijk de tijd samen. Wesley voetbalt namelijk bij Watford in Engeland en woont daarom niet samen met Emma, die haar carrière in Nederland heeft. De vakantie van de twee leverde natuurlijk ook weer een hoop content op voor alle socials. Bovendien betekent Mallorca gegarandeerd mooi weer, waardoor de korte topjes uit de kast kunnen. Laat dit Emma nou net ontzettend goed staan!

Emma Heesters toont haar sappige meloenen in zomeroutfits

De waanzinnig knappe Emma is erg actief op haar socials. Niet alleen op Instagram, maar ook op TikTok kunnen we leuke content van haar verwachten. Ze springt graag op de TikTok-hypes, wat erg leuke video’s oplevert. Ook deelt ze teasers van haar nieuwe nummers of bijvoorbeeld ‘fit checks’. Vooral dat tweede levert leuke beelden op. Tijdens haar vakantie op Mallorca deelde ze al haar outfits gedurende de vakantie. Wat betreft kleding is het erg schaars. Natuurlijk is dit erg, want zo krijgen we toch wel een bepaalde ingeving van haar boezem. De perfecte rondingen knallen uit elk topje en het is om van te smullen. Vriend Wesley mag in zijn handjes knijpen met deze dame.

 

https://www.tiktok.com/@emmaheesters/video/7383799498289515809

 

Meer zien van Emma Heesters kan op Instagram en Tiktok

Emma Heesters plaatst veel mooie foto’s op haar Instagrampagina. Zoals dus de prachtige vakantiefoto’s die ze heeft gedeeld. En ook op haar Tiktok account heeft ze prachtige beelden om te bekijken. Dus als je benieuwd bent naar haar privéleven en haar carrière als zangeres, moet je zeker daar een kijkje nemen. Het is zeker de moeite waard!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle. 

Spannendste tv-strijd ooit is eindelijk losgebarsten: De Slimste Mens is in groot gevaar

Zelden was het zó close tussen twee zéér goed bekeken tv-programma's. Toch moeten de makers van de Slimste Mens zich zorgen gaan maken...