Emma Heesters droomt van witte kerst in nieuwe video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We hebben al járen geen sneeuw gehad tijdens de feestdagen. Dat houdt Emma Heesters niet tegen om tóch van een witte kerst te dromen…

Geen vroege sneeuw dit jaar. Wél een vroege kerstsingle van Emma Heesters! De zangeres lanceert nu al haar liedje voor de feestdagen, waarin ze droomt van lieve woordjes onder de dennenboom én een witte kerst! Dream on!

Lees ook: Hier brengt Emma Heesters haar avonden door

Als de eerste sneeuw valt is Emma Heesters bij jou

Is het te vroeg om Emma Heesters te bestempelen als de Nederlandse Mariah Carey? De Amerikaanse zangeres is de onbetwiste koningin van de kerstsingle. ‘Als De Eerste Sneeuw Valt’ van Emma Heesters doet je denken aan de kerstklassiekers van Mariah! Of Emma’s nieuwste liedje net zo’n enorme hit gaat worden? Een witte kerst lijkt ’n realistischere droom. Toch hebben veel radiostations de song al opgepikt. Zodra die eerste sneeuw daadwerkelijk valt zullen we aan je denken, Emma!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Helene Hendriks wordt volledig verkeerd begrepen na optreden VI Vandaag

Hélène Hendriks heeft gereageerd op de uitspraken die ze...

De 4 meest opmerkelijke feitjes en foto’s van GTST-actrice Noa Zwan

Noa Zwan is een van de meest getalenteerde jongeren die mee doet aan Goede Tijden, Slechte Tijden. Deze feitjes en foto's vallen het meest op.

Elise Schaap laat flinke heuvels zien op koude foto

Elise Schaap is een van de meest gewilde actrices van Nederland. Je ziet haar overal. Waar ze nu ook te zien is? Tussen hele koude bergen in.