Emma Heesters droomt van witte kerst in nieuwe video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We hebben al járen geen sneeuw gehad tijdens de feestdagen. Dat houdt Emma Heesters niet tegen om tóch van een witte kerst te dromen…

Geen vroege sneeuw dit jaar. Wél een vroege kerstsingle van Emma Heesters! De zangeres lanceert nu al haar liedje voor de feestdagen, waarin ze droomt van lieve woordjes onder de dennenboom én een witte kerst! Dream on!

Lees ook: Hier brengt Emma Heesters haar avonden door

Als de eerste sneeuw valt is Emma Heesters bij jou

Is het te vroeg om Emma Heesters te bestempelen als de Nederlandse Mariah Carey? De Amerikaanse zangeres is de onbetwiste koningin van de kerstsingle. ‘Als De Eerste Sneeuw Valt’ van Emma Heesters doet je denken aan de kerstklassiekers van Mariah! Of Emma’s nieuwste liedje net zo’n enorme hit gaat worden? Een witte kerst lijkt ’n realistischere droom. Toch hebben veel radiostations de song al opgepikt. Zodra die eerste sneeuw daadwerkelijk valt zullen we aan je denken, Emma!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting zet haar razend knappe zusje (21) in het zonnetje

Dat Suzanne Schulting een ongekende schoonheid is weten we onderhand allemaal, maar deze foto bewijst dat je zusje Jolien ook zéker niet wil missen... 

Foto: Zangeres Numidia poseert intiem met trio bekende vrouwen tijdens Het Perfecte Plaatje

Zangeres Numidia schittert tijdens haar deelname aan Het Perfecte Plaatje op Reis. Ze is tijdens dit programma wel héél close geworden met haar mede-kandidaten!

Foto: Knappe zangeres Mell (Melanie Jonk) pakt Beste Zangers-kijker helemaal in

Zangeres Melanie Jonk is zit bij de nieuwste lichting van deelnemers voor Beste Zangers. Deze knappe dame is nog niet héél bekend, maar daar brengt ze met dit soort foto's eigenhandig verandering in!