Emma Heesters en Davina Michelle hebben fijne plaatjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het programma Beste Zangers heeft een oor (of moeten we zeggen oog) voor aanstormende talenten. Zegt de naam Emma Heesters jullie iets? Nee? Het zei ons ook niet bijster veel, totdat we haar op tv zagen verschijnen. Toen de Zeeuwse schone op beeld verscheen en haar keeltje open trok, raakten we wel een beetje in vervoering. Het is Davina Michelle, all over again.

Voor haar deelname aan de Beste Zangers vertoonde Emma haar kunsten vooral online. Op haar eigen YouTube-kanaal covert ze de liedjes van de grote namen in de artiestenwereld. Zo vertolkte eerder al Rihanna, Ariana Grande en Jessie J. Maar daar houdt het niet op bij de mainstream pop-muziek. Zo nu en dan knalt Heesters namelijk ook een nummertje van BTS, de Zuid-Koreaanse K-pop groep, de ether in.

YouTube-trucje

Ze heeft het hele YouTube-trucje goed onder de knie: camera aan, keeltje open, en haar bijna 2 miljoen abonnees zijn weer helemaal content. En nu lijkt ook haar grote doorbraak eraan te komen. Ze vormde namelijk een duetje met Rolf Sanchez bij de Beste Zangers, een intiem samenspel dat een schot in de roos bleek.

(tekst loopt door na de video)

Het duet scoorde goed bij de Nederlandse luisteraars. Zo goed, dat Emma er zelfs drie award-nominaties bij 100% NL mee binnen wist te slepen: voor Zangeres van het Jaar, Doorbraak van het Jaar en hit van het jaar. Of ze de prijzen van 100% NL ook in de wacht gaat slepen moet nog blijken; op 6 januari worden de finalisten bekend gemaakt. Als we naar haar voorganger kijken, komt dat waarschijnlijk wel goed: Davina wist vorig jaar 3 prijzen in de wacht te slepen.

Mocht Emma óók drie prijzen in de wacht slepen, houdt de vergelijking hopelijk nog niet op. Davina verklapte namelijk ooit dat ze wel in de Playboy zou willen staan. Met een beetje geluk heeft Emma deze wens ook op haar bucket-list gezet. Kippenvel gegarandeerd.

(tekst loopt door onder de afbeelding)

Davina Michelle

Ondanks Emma’s doorbraak in Nederland, zien we haar nog niet terug in het wekelijkse lijstje topmuziek van Spotify. Maar wie staat daar wel? Je raadt het al: Davina Michelle. De Rotterdamse zangeres bracht deze week namelijk een gloednieuwe cover uit, speciaal als kerstcadeautje voor haar fans. En het is niet zomaar een cover: ze kruipt namelijk in de huid van sekssymbool Marilyn Monroe, met het nummer Diamonds are a girls best friend.

(tekst loopt door na de afbeelding)

Oude muziek in een nieuw jasje

Ook Guus Meeuwis en Diggy Dex zijn terug te vinden in het lijstje van Spotify. Je kunt er bijna je klok op gelijk zetten: wanneer het jaar bijna ten einde komt, trekken ze het nummer Tabee weer eens uit de kast.

Een andere zekerheid in het leven is dat je rondom Kerst weer doodgegooid gaat worden met de muziek van Mariah Carey. Zodra de Sint het land uit is en Skyradio zichzelf weer omdoopt tot The Christmas Station, kun je er vergif op innemen dat Mariah vroeg of laat komt vertellen wat ze wilt voor Kerstmis.

Om dit jubileum te vieren besloot Mariah om de oude clip uit 1994 eens een flinke facelift te geven. En die is aanzienlijk beter gelukt dat die van Hillary Clinton. Zie hieronder het remake-resultaat van 25 jaar lang flink cashen met een kerstnummer.

(scroll ook nog maar even door na dit filmpje)

Goed, voor de mensen die deze flinke portie gehoorschade hebben overleefd, is er dus ook nog altijd het beruchte New Music Friday-lijstje van Spotify, welke we jullie niet willen onthouden. Veel luisterplezier!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!