Emma Heesters deelt spannende Insta video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters doet het weer. Ze scoort met haar nieuwe hit Alles Wat Ik Mis, een samenwerking met Ronnie Flex, de nummer 1 plek. En dat vierde de twee op Instagram. 

Eindelijk worden Maan de Steenwinkel en Snelle van hun troon gestoten. De nieuwe nummer 1 positie is namelijk voor Emma Heesters en Ronnie Flex. De twee hebben met hun nieuwe nummer Alles Wat Ik Mis de hele singles top 100 op zijn kop gegooid. Natuurlijk hoorde daar een feestelijk momentje met champagne en vuurwerk bij. Emma besluit om Ronnie eens goed te verassen met het nieuws. Hij weet niet wat hem gebeurt en is enorm verrast met de nummer 1 positie. Het hele team achter Ronnie en Emma feesten vrolijk mee.

Lees ook: FOTO: Emma Heesters in bed met meerdere vrouwen

Alles Wat Ik Mis

Het nummer scoort de afgelopen dagen bizar goed. Er zijn al ruim een miljoen streams van het nummer geweest. Emma bewijst dat ze de absolute koningin van de samenwerkingen is. Zo scoorde ze in het verleden hits met onder andere Rolf Sanchez, Kris Kross Amsterdam en Tino Martin. Alles Wat Ik Mis is een duet met Ronnie Flex. De twee werkte al eerder samen aan een nummer dat nog moet uitkomen en besloten voor deze plaat weer elkaar op te zoeken. Emma is geen onbekende van de nummer 1 positie. Met haar nummers Waar Ga Je Heen? en Schat, Ik Ben Ok scoorde ze ook al enorm goed.

Dans als Emma Heesters

Zoals bij elk populair nummer, is er ook een dansje bij bedacht. Ideaal natuurlijk voor Instagram en TikTok, waar artiesten vandaag de dag een groot deel van hun fans tegenkomen. Nummers worden snel populair als ze groot worden op TikTok. En hoe wordt je groot op TikTok? Inderdaad, met een leuk dansje. Emma trekt haar stoute dansschoenen aan en beweegt er wild op los. Op Instagram deelt ze de officiële dans van het nummer. Misschien is het dus een keer tijd dat Emma mee doet aan een programma als Dancing With The Stars of Dance, Dance, Dance. Ze kan namelijk net bijna net zo goed dansen als dat ze kan zingen.

Emma Heesters in verleidelijke nachtkleding

Emma en Ronnie wisten het nummer nog een stukje aantrekkelijker te maken met een groots opgezette videoclip. In de clip van het nummer zien we Emma verleidelijk haar nachtjapon van zich af laten vallen. Dat maakt dit natuurlijk wel een heel heet clipje. De ondeugende kant van Emma komt naar boven. Je kan gelijk zien waarom het nummer naar de nummer 1 positie is gestegen. Hoewel de rest van de clip redelijk braaf in elkaar zit, zijn die eerste paar seconden genoeg om het een erg spannende video te maken. Bekijk hieronder daarom snel de clip en oordeel zelf wat je er van vindt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien.