Emma Heesters buigt ver voorover en laat je diep naar binnen kijken (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Zangeres Emma Heesters laat iedereen meekijken wanneer ze ver voorover buigt!

Onze bekende zangeres Emma Heesters weet ervoor te zorgen dat je alleen maar naar haar wilt kijken in haar meest recente video die ze heeft geplaatst!

Emma Heesters laat je meerdere keren diep naar binnen kijken

De Toppers hebben laatst een groot optreden gegeven en Emma Heesters was een van de gastoptredens. Daar heeft ze natuurlijk veel beelden van geplaatst, waarop ze heerlijke outfits draagt waarin haar vormen prachtig te zien zijn. Maar daar gaat het nu niet over. We hebben het nu vooral over de inkijk die ze geeft wanneer ze backstage is in een wit kort topje met een denim broek. Daarna wisselt ze van kleding waardoor ze opeens een strak tropisch jurkje aanheeft en ook wanneer ze een grijs topje met een bijpassende strakke broek draagt. Alle beelden zijn geweldig om naar te kijken, want je krijgt een goede inkijk bij de twee ‘vriendinnen’ die onder de shirtjes en onder het jurkje zitten! Dit is zeker een lief cadeautje dat Emma aan iedereen geeft.

Klik hier om de eerste video te bekijken en klik hier voor het tweede filmpje!

Emma Heesters bij de Toppers in Concert

Emma Heesters te gast bij de Toppers

Laatst waren de Toppers in Concert, waarbij Emma Heesters ook optrad als een van de vele gasten. Het thema was tropicana, waardoor we de blondine in prachtige korte kleding konden zien. Wie zou dat dan niet willen bekijken? Ze heeft meerdere dagen daar gezongen en er waren ook ontzettend veel mensen aanwezig bij het concert. Dat was hoe dan ook een geweldige ervaring voor de zangeres dat ze voor al die mensen mocht zingen. Je kon het ook erg goed zien aan alle energie die de blondine had. Fans van de mooie zangeres hopen nog veel meer te mogen bekijken van Emma!

Meer zien van Emma Heesters? Ga naar Instagram

Wil je meer zien van zangeres Emma Heesters? Dan moet je even naar haar Instagrampagina gaan. Daar heeft ze namelijk nog veel meer mooie foto’s en video’s van zichzelf staan. Ze plaatst daarnaast ook wat ze natuurlijk allemaal wel niet meemaakt, zowel in haar carrière als privéleven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn. 

Bram Krikke bevoelt andere man tijdens beschamende vertoning EK Voetbal (foto!)

Bram Krikke heeft genoeg van de beschamende vertoning op het EK Voetbal, dus gaat aan een andere man lopen voelen. Dit wil je niet missen!