Eloise van Oranje laat broek zakken om knellend sportpakje te showen (foto)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Influencer Eloise van Oranje heeft haar broek niet volledig omhoog zodat je haar strakke sportkleding eronder kan bekijken!

Onze bekende influencer Eloise van Oranje heeft zichzelf goed laten zien in haar meest recent gedeelde foto! Eloise heeft een broek aan, maar die zit erg laag, waardoor je haar strakke sportbroekje goed kan bekijken! En aan de bovenkant draagt ze een kort sporttopje wat perfect past bij het broekje. Zo kan iedereen de boven- en onderkant van Eloise perfect zien! Verder kunnen we in de foto bekijken hoe ze een glas met een waarschijnlijke smoothie aan het opdrinken is. Er zijn in ieder geval genoeg onderwerpen om naar te kijken in deze mooie foto van Eloise. Bekijk daarom snel de foto zelf hieronder!

Eloise van Oranje

Eloise van Oranje houdt van basics en niet van glitters

Net zoals in haar meest recente look van het sportpakje kunnen we met zekerheid zeggen dat Eloise van Oranje geen grote fan is van alles waar glitter in zit of felle kleuren. In haar dagelijkse leven draagt ze ook vooral veel neutrale kleuren zoals bruin, beige, wit en zwart. Iedereen vindt dat dit erg goed bij haar past. Ook laat ze zichzelf vaak zien zonder enige make-up, wat erg dapper is van de influencer, aangezien de schoonheidsstandaarden tegenwoordig zo hoog liggen. Maar wat mensen ook zeggen, Eloise blijft zich zelfverzekerd voelen en deelt alle foto’s die ze maar wil, of ze nu make-up draagt of niet. Het beïnvloedt haar niet wat mensen ervan denken en dat vinden veel fans dan ook prachtig aan haar!

Meer zien van Eloise van Oranje? Ga dan naar Instagram

Als je nog veel meer wilt zien van Eloise van Oranje, dan moet je even naar haar Instagramkanaal gaan. Daar kan je namelijk nog veel meer mooie beelden bekijken. Ze plaatst vooral over haar privéleven en de leuke dingen die ze allemaal meemaakt. Het is het dus zeker waard om een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.