Eloise van Oranje flirt er ondanks relatie hevig op los in sportschool (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Tiktok

Eloise van Oranje is blijkbaar een goede flirt en wordt dan zelfs op date gevraagd! Maar ze is waarschijnlijk even vergeten dat ze een relatie heeft..

Onze gravinfluencer Eloise van Oranje is in New York en ver weg van haar vriendje Archie Maclaine Pont. Dan komt een hele andere kant van de influencer naar voren en flirt ze met een andere man in de sportschool. En dan laat ze aan iedereen weten dat de onbekende man haar op date heeft gevraagd!

Eloise van Oranje wordt op date gevraagd in New York

Influencer Eloise van Oranje blijkt dus toch wel een flirt te zijn, tot het punt dat een onbekende man besluit om haar op een date te vragen. Onze prachtige Eloise wordt midden in de sportschool aangesproken door iemand die wel interesse heeft in de brunette. De twee hebben vast wel een tijdje zitten praten en misschien zelfs wel zitten flirten, want de man vraagt Eloise op een date! Tot dat moment heeft ze haar vriendje, Archie, helemaal vergeten, maar gelukkig realiseert ze zich daarna snel dat dat helemaal niet mogelijk is omdat ze een relatie heeft. Toch maakt ze wel een leuk filmpje van het moment omdat ze het echt bijzonder vindt dat dit haar zomaar in de sportschool gebeurt. Ze zet dan ook in de caption bij de video: what’s in the air new york?” 

Klik hier om zelf de video van Eloise te bekijken!

Eloise van Oranje deelt prive foto's van heerlijke figuur

De vele reacties op de video van Eloise van Oranje

De recente video die Eloise van Oranje op haar Tiktok account heeft geplaatst krijgt gelijk veel aandacht van al haar volgers op het platvorm. Ze krijgt veel reacties van mensen die erg benieuwd zijn naar de onbekende man en sommige vragen dan ook: ‘‘What did you say?”, ”En issie leuk?” en andere mensen snappen erg goed dat dit is gebeurd, ze is natuurlijk een hartstikke mooie meid! Ze vinden dat Eloise zeker goed van het moment moet genieten, ook omdat het niet dagelijks gebeurt. Maar hopelijk blijft ze wel aan haar vriendje denken!

Meer zien van Eloise van Oranje kan op Instagram en Tiktok

Wil jij nou nog meer zien van de influencer en gravin Eloise van Oranje? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! De gravin is veel werkzaam als influencer en weet dus wel hoe ze de producten en zichzelf natuurlijk zo goed mogelijk in beeld moet brengen. En ook op haar Tiktok kanaal plaatst ze geweldige kijkjes uit haar dagelijkse leven en wat voor bijzondere dingen ze allemaal meemaakt. Het is het zeker waar om eventjes te bekijken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle. 

Spannendste tv-strijd ooit is eindelijk losgebarsten: De Slimste Mens is in groot gevaar

Zelden was het zó close tussen twee zéér goed bekeken tv-programma's. Toch moeten de makers van de Slimste Mens zich zorgen gaan maken...