Eloise van Oranje doorbreekt barrière op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Een paar weken geleden stelden we jullie voor aan de 18-jarige Eloise van Oranje, onze favoriete Instagrammer met blauw bloed! Dat de piepjonge blondine zich op een leven als influencer stort was al opvallend, maar dat het haar in recordtempo lijkt te gaan lukken is misschien nog wel opmerkelijker! Ze heeft de 100k+ volgers inmiddels bereikt. Zou het aan dit soort foto’s liggen?

Omdat het Nederlandse koningshuis normaal zo ‘bang’ voor fotografen en media is, stonden we met z’n allen te juichen toen Eloise van Oranje, de dochter van Prins Constantijn en Laurentien, haar Instagram opengooide voor het grote publiek. Dat was geen verkeerde beslissing: de 18-jarige influencer is in de tussentijd van zo’n tienduizend volgers naar ruim honderdduizend volgers geschoten!

Lees ook: Gravin Eloise van Oranje (18) stelt Instagram open

Gravin Eloise van Oranje is Instagram influencer

Dat haar instagramkanaal zó snel zou groeien, had Gravin Eloise niet verwacht. In een nieuwe post reageert de blondine overdonderd: “er zijn ineens zo veel mensen. Eerst was ik overweldigd, nu geniet ik ervan. Bedankt voor alle positieve berichtjes. Dit verdien ik niet.” Aan de tienduizenden likes te zien, komt het haar juist wél toe. Niet zo bescheiden Eloise, je mag dan wel de zoveelste jonge blonde Instagram-influencer zijn – maar je bent wél nog steeds de enige vrouw met blauw bloed die via Instagram op de voet te volgen is…

Eloise van Oranje is fotogeniek

Hoewel die koninklijke titel haar natuurlijk al interessant genoeg maakt, is Eloise van Oranje ook zeer fotogeniek. Mag ook wel, als poseren voor staatsieportretten in je bloed zit. De Gravin woont met haar familie in Brussel, en laat op Instagram haar dagelijkse bezigheden zien. Hoewel ze qua garderobe niet echt van chique en royaal houdt, zal je haar wel soms met een koninklijk geschenk om haar nek zien…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!