Eloise van Oranje doorbreekt barrière op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Een paar weken geleden stelden we jullie voor aan de 18-jarige Eloise van Oranje, onze favoriete Instagrammer met blauw bloed! Dat de piepjonge blondine zich op een leven als influencer stort was al opvallend, maar dat het haar in recordtempo lijkt te gaan lukken is misschien nog wel opmerkelijker! Ze heeft de 100k+ volgers inmiddels bereikt. Zou het aan dit soort foto’s liggen?

Omdat het Nederlandse koningshuis normaal zo ‘bang’ voor fotografen en media is, stonden we met z’n allen te juichen toen Eloise van Oranje, de dochter van Prins Constantijn en Laurentien, haar Instagram opengooide voor het grote publiek. Dat was geen verkeerde beslissing: de 18-jarige influencer is in de tussentijd van zo’n tienduizend volgers naar ruim honderdduizend volgers geschoten!

Lees ook: Gravin Eloise van Oranje (18) stelt Instagram open

Gravin Eloise van Oranje is Instagram influencer

Dat haar instagramkanaal zó snel zou groeien, had Gravin Eloise niet verwacht. In een nieuwe post reageert de blondine overdonderd: “er zijn ineens zo veel mensen. Eerst was ik overweldigd, nu geniet ik ervan. Bedankt voor alle positieve berichtjes. Dit verdien ik niet.” Aan de tienduizenden likes te zien, komt het haar juist wél toe. Niet zo bescheiden Eloise, je mag dan wel de zoveelste jonge blonde Instagram-influencer zijn – maar je bent wél nog steeds de enige vrouw met blauw bloed die via Instagram op de voet te volgen is…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ELOISE ⚡️⚡️⚡️ (@eloisevanoranje) op

Eloise van Oranje is fotogeniek

Hoewel die koninklijke titel haar natuurlijk al interessant genoeg maakt, is Eloise van Oranje ook zeer fotogeniek. Mag ook wel, als poseren voor staatsieportretten in je bloed zit. De Gravin woont met haar familie in Brussel, en laat op Instagram haar dagelijkse bezigheden zien. Hoewel ze qua garderobe niet echt van chique en royaal houdt, zal je haar wel soms met een koninklijk geschenk om haar nek zien…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ELOISE ⚡️⚡️⚡️ (@eloisevanoranje) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ELOISE ⚡️⚡️⚡️ (@eloisevanoranje) op

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax drinkt tot in late uurtjes met blonde collega

Dionne Stax is weer aan de slag voor het programma Droomhuis Gezocht. En daarvoor maakt Dionne het wel heel erg bont. 

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Gerelateerde berichten