Elise Schaap-speurtocht bij Popstar: Never Stop Stopping

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wanneer je alle (leuke) series hebt gecheckt op Netflix, Videoland, Disney+ en de rest van de streamingdiensten, ben je toe aan iets anders. Een romantische comedy is best lastig als je anderhalve meter van je vriendin af moet zitten. Dus moet je wat anders: de Elise Schaap-speurtocht bij de film Popstar: Never Stop Stopping kan dan een uitkomst zijn. 

elise Schaap is hot op dit moment. Dat komt niet omdat ze met verhoging in corona-isolement zit, maar door haar persiflages in de TV Kantine op RTL. Voor dat programma kruipt Elise (met veel succes) in de huid van verschillende Bekende Nederlanders en zet ze ze een beetje voor l*l. Het heeft wat weg van de Kopspijkers-scenes van vroeger.

Lees ook: Nog één keer lachen, gieren en brullen met Kopspijkers

Popstar: Never Stop Stopping op Netflix

De film Popstar: Never Stop Stopping staat op dezelfde pijlers als Kopspijkers en de TV Kantine. Het is een persiflage (nabootsing) van alle filmische documentaires over muziek en artiesten. Hoofdrolspeler Andy Sandberg, bekend van Brooklyn Nine-Nine, speelt een succesvolle muzikant die leeft als een rockster.

De film is erg komisch, maar je blijft vooral kijken omdat je elk moment verwacht dat één van die grote, internationale muzieksterren ’n masker afzet, en dat Elise Schaap er onder vandaan komt. De persiflages hebben namelijk een serieuze TV Kantine-vibe.

Schaapjes kijken

Popstar: Never Stop Stopping staat net als de RTL4-show in het teken van satire. De rollen van de ‘Popstars’ zijn natuurlijk fictief, maar dat geldt niet voor de andere acteurs. De rest van de cast bestaat vooral uit wereldberoemde zangers en zangeressen die het waarschijnlijk wel grappig vonden om zichzelf een beetje voor l*l te zetten.

Sommige van deze artiesten komen zó verrassend vol zelfspot uit de hoek, dat je bijna niet gelooft dat ze ’t zelf zijn. Weten we zeker dat we echt naar Mariah Carey hebben zitten kijken, en niet naar Elise Schaap met een pruik en borstprotheses? Als je tijdens de TV Kantine ziet hoe goed ze Nikkie Plessen nadoet, zou je denken dat de stap naar Mariah een kleine is.

Lees ook: Zoenende Anna Drijver en Elise Schaap gaan lekker (in) Undercover

Zo zit je na de zoveelste dubieuze uitspraak van zo’n ster in Never Stop Stopping te denken: dit kan zomaar uit de mond van Elise Schaap zijn gekomen. En dat gebeurt echt niet alleen bij Mariah Carey; het zou best kunnen dat Elise ook een hele geloofwaardige Usher of Katy Perry neer kan zetten. Daarom is Popstar: Never Stop Stopping méér dan alleen een film. Het is een speurtocht.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.