Elise Schaap geeft kijkje achter de schermen bij Undercover-film Ferry

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ter ere van de Undercover spin-off ‘Ferry’ die vrijdag 14 mei op Netflix verschijnt, deelde actrice Elise Schaap een aantal nog nooit vertoonde backstage beelden.

Undercover spin-off Ferry vrijdag 14 mei op Netflix

Vrijdag 14 mei is het zover, dan komt de gloednieuwe Netflix-film Ferry uit. Zoals de fans van Ferry Bouman wel zullen weten, is deze film een spin-off van de mega populaire serie Undercover. In die serie, speelt naast hoofdrolspeler Frank Lammers, ook actrice Elise Schaap een grote rol. Elise vertolkt namelijk de rol van de vrouw van Ferry Bouman, Daniëlle. Dat ze dat niet geheel onverdienstelijk doet, moge duidelijk zijn. Netflix kondigde onlangs namelijk nog aan dat de hit-serie Undercover namelijk een derde seizoen krijgt. En ja, daar is onze Daniëlle ook weer in te bewonderen!

Ook leuk om te lezen: Trailer keiharde Netflix film Ferry met Frank Lammers

Elise Schaap deelt kijkje achter de schermen

Geheel ter ere van de gloednieuwe Netflix-film Ferry deelde Elise Schaap een aantal nog nooit eerder vertoonde backstage beelden van de Undercover spin-off. Dat deed de actrice via haar Instagram stories. Op de beelden zien we dat Elise omgetoverd is tot haar seriepersonage Daniëlle. Een trainingspak, een paar hoge hakken en een leuk hondje mochten dus ook zeker niet ontbreken. Elise heeft het op de set niet alleen erg gezellig met tegenspeler Frank Lammers, ook Penoza-actrice Monic Hendrickx maakt deel uit van de gezellige onderonsjes achter de schermen. Monic speelt de zus van Ferry in de nieuwe Netflix-film.

Foto Elise Schaap (Daniëlle) met Frank Lammers (ferry) Elise Schaap beelden achter de schermen Ferry

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!