EK Voetbal: Matthijs de Ligt hoopt dat hij na wedstrijden even langs mag wippen bij vrouw Annekee

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Matthijs de Ligt en Annekee Molenaar zijn pas net getrouwd. Nu moet Matthijs meteen naar Duitsland voor het EK, maar hij hoopt wel even langs te mogen wippen bij zijn vrouw.

Matthijs en Annekee zijn pas een aantal dagen getrouwd en nu moet Matthijs direct een aantal weken weg. Hij doet natuurlijk mee aan het EK. Hiervoor zal hij zeker langer dan vier weken niet thuis zijn. Of zou hij tussen de wedstrijden en trainingen door even langs mogen wippen, om dit ook met zijn nieuwe vrouw te doen? Hij zal het vast wel hopen, want Annekee ziet er natuurlijk prachtig uit. Zeker in een van haar laatst geplaatste foto’s. Matthijs is al in Duitsland, maar Annekee probeert er aan het zien voor te zorgen dat Matthijs heimwee krijgt. Ze ligt op de foto namelijk languit op bed met haar voeten omhoog. Verder heeft ze alleen een dunne kimono aan! Matthijs zal na het zien van deze foto wel heimwee hebben gekregen.

Wil jij de foto zelf ook zien? Bekijk deze dan hier.

Annekee Molenaar en Matthijs de Ligt

Meer zien van Annekee en Matthijs doe je op Instagram

Wil jij nog meer mooie plaatjes zien van de blondine Annekee Molenaar? Neem dan nog zeker even rustig een kijkje op haar Instagrampagina! Als influencer weet Annekee wel hoe ze de mooiste foto’s en video’s moet maken. Ze verwent haar volgers dan ook regelmatig met heerlijke beelden van zichzelf. Ze reist vaak naar warme bestemmingen en maakt hier de prachtigste foto’s in korte topjes. Daarnaast geeft ze je zo nu en dan ook een kijkje in haar privéleven. Ze plaatst veel foto’s van haar knappe blonde vriendinnen en natuurlijk met Matthijs de Ligt. Ook staan er een berg trouwfoto’s op haar pagina. Het is dus zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen op haar pagina!

Ook Matthijs de Ligt is actief op zijn Instagrampagina. Hij plaatst vooral veel beelden van zijn voetbalcarrière. Ook hij geeft je zo nu en dan een kijkje in zijn privéleven. Het is dus zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen op zijn pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...