Eiza Gonzalez is beeldschone sidekick in Bloodshot

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Eiza Gonzalez Bloodshot Vin Diesel

Mexicaanse beauty zorgt voor broodnodige afleiding naast onooglijke kale krachtpatser…

Een superheldenfilm, maar dan niet van Marvel of DC Comics? Eindelijk! Het werd tijd dat Valiant Comics, een minder bekende stripuitgever, zich ging bemoeien met de steeds eentoniger wordende filmindustrie. In tegenstelling tot de concurrentie biedt Valiant superhelden aan met een rauwer, realistischer randje. Bovendien moeten ze zich nog bewijzen tegenover het inmiddels lui geworden Disney/Marvel, dus verwachten we een film die overloopt van ambitie en frisse ideeën. Hun eerste wapenfeit is een brute, bloederige en met mooie vrouwen gegarneerde actiefilm die begin volgend jaar uit gaat komen…

Gloednieuw universum

De film heet Bloodshot, en gaat over een onverwoestbare supersoldaat met dezelfde naam. Omdat we de vergelijking met Marvel toch al gemaakt hebben: je kan Bloodshot zien als een soort mix van Captain America en Deadpool. Maar dan zonder Amerikaanse apenpakje en kinderachtige grapjes. Hij heeft miljoenen nanobots in zijn systeem die ervoor zorgen dat zijn lijf allerlei (on)natuurlijke vormen aan kan nemen. Bovendien worden wonden en beschadigde ledematen direct genezen door deze slimme mini-helpertjes. De film gaat in februari 2020 uitkomen, en deze week kwam de eerste trailer van dit gloednieuwe strip-universum uit. Tot onze grote verbazing gaat uitgebluste actiefilm-veteraan Vin Diesel de titelrol spelen. Als dat maar goed gaat…

Afleiding gezocht

Bloodshot zal dus gespeeld worden door de kale krachtpatser die we kennen van de Fast and Furious-reeks. Wist je dat Vin stiekem al dik in de 50 is? Hoe ze met deze vent, die met het jaar meer op een naakte molrat gaat lijken, een grote franchise op willen zetten? Het sleutelwoord is afleiding! Zolang transformatie-specialist Bloodshot zelf zo min mogelijk in ‘Vin Diesel-vorm’ op het doek verschijnt, en er voor genoeg afwisselend en oogverblindend vrouwelijk schoon gezorgd wordt, zal het vast goed komen.

Zeker als de oogsnoep-rollen aan actrices als Talulah Riley en de altijd betoverende Eiza Gonzalez gegeven worden. Vooral die laatste naam doet ons powervrouwen-minnende hartje sneller kloppen. Ze werd ooit getipt als de nieuwe Catwoman, dus een rol in deze iets minder bekende stripverfilming kan ze sowieso aan. Voor de ‘Wie?’-roepers: Eiza, die mooie brunette van Baby Driver. Mexicaans, acteertalent, goddelijk lijf… Nog steeds geen rinkelend belletje? Check dan onderstaande foto’s voor een warme kennismaking!

Laatste nieuws

Foto: Blond model Lisa Groothuijzen kleedt zich om voor de camera

Blondine Lisa Groothuijzen laat niks aan de verbeelding over terwijl ze zich omkleed voor de camera..

Foto: Anna Nooshin laat inhoud van zeer luchtig topje zien

Anna Nooshin heeft het waarschijnlijk erg warm, want ze laat zomaar alle inhoud van haar luchtige topje zien...

Foto: Spelersvrouw Jaimy Kenswiel knalt bijna uit haar topje

De prachtige vriendin van Denzel Dumfries, namelijk Jaimy Kenswiel, weet bijna uit haar topje te knallen op deze verleidelijke foto.