Eindelijk komt Netflix met de langverwachte trailer van La Casa de Papel seizoen 5

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nog een kleine maand wachten en dan is het zover, het nieuwe seizoen van de Netflix hitserie La Casa de Papel. En de trailer zit vol stoere vrouwen!

Over een maand kunnen fans wereldwijd weer vol genieten van de Netflix hitserie La Casa de Papel. Het nieuwe seizoen is af en komt begin September naar de streamingsite toe. Over het plot heeft Netflix al die tijd niks losgelaten, maar nu is er eindelijk een trailer voor het langverwachte nieuwe seizoen. En die trailer zit natuurlijk bomvol stoere vrouwen in actie!

Lees ook: Holly Mae Brood en Pip Pellens vallen in voor Ilse Warringa bij première Luizenmoeder de film

 

View this post on Instagram

 

A post shared by La Casa de Papel (@lacasadepapel)

Spanning en sensatie in nieuwe trailer

Om alle kijkers nog even nieuwsgierig te maken naar wat er precies staat te gebeuren in het nieuwe seizoen van La Casa de Papel, heeft Netflix nu de trailer online gezet. In de trailer bereidt de groep van overvallers zich voor op de inval van militairen. De politie is er klaar mee en draagt het stokje over aan het Spaanse leger. Die moeten de sluwe overval, die al meer dan honderd uur duurt, zien te stoppen. Maar de overvallers geven natuurlijk niet zomaar op en bereiden zich voor op oorlog. Ondertussen is El Professor ontdekt en gevangen genomen en heeft de groep emotioneel afscheid moeten nemen eind vorig seizoen van een van hun dierbare. een onzekere en spannende situatie dus die je op het puntje van je stoel laat zitten.

Het seizoen komt in 2 delen

Voor wie denkt in 1 keer het nieuwe seizoen te kunnen bingen, komt toch een beetje bedrogen uit. Om de spanning er goed in te houden, wordt het nieuwste seizoen in 2 delen uitgebracht. De eerste vijf afleveringen kan je al vanaf 5 September zien op Netflix en de tweede helft van het seizoen komt 3 december online. Je moet tussendoor dus even wachten op het laatste stuk van de spannende serie. Je kan er voor kiezen om elke week een aflevering te kijken om zo het gat tussen de twee helften iets kleiner te maken. Of je kijkt de eerste helft van seizoen 5 gewoon meerdere keren achter elkaar, het is spannend genoeg.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by La Casa de Papel (@lacasadepapel)

De bloedmooie vrouwen van La Casa de Papel

De echte sterren van e show zijn natuurlijk de bloedmooie vrouwen uit de roversbende. Allereerst natuurlijk de verleidelijke Úrsula Corberó die de rol van Tokyo op zich neemt. Met een temperament dat zelfs voor Spaanse termen heftig te noemen is, weet ze iedereen te overdonderen. Daarnaast zijn er ook nog de prachtige Itziar Ituño en Esther Acebo om rekening mee te houden. Deze dames zijn vaak wat serieuzer dan Úrsula’s Tokyo, maar daarom zeker niet minder leuk. De drie vrouwen staan zeker hun mannetje, zoals je kan zien in de trailer.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Úrsula Corberó 🐣 (@ursulolita)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Voorovergebogen Marijn Kuipers wordt van achteren beklommen

Marijn Kuipers heeft normaal gesproken een vrij normale dag, maar nu wordt de knappe blondine opeens vanachter besprongen!

Video: Rico Verhoeven laat sterkste punten van zijn vriendin Naomy van Beem zien

De knappe vriendin van Rico Verhoeven, Naomy van Beem, is een lust voor het oog. en dat zie je wel op deze foto's. 

Foto: Juultje Tieleman probeert volgers te verleiden met zwoele blik

Juultje Tieleman is een van de knapste influencers van Nederland. Dat heeft ze deels te danken aan haar zwoele blik.