Eindelijk: Celine Huijsmans maakt promotie!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Celine Huijsmans is nu officieel radiosidekick! De blondine, die bij Veronica Inside ‘slechts’ het nieuws mocht oplezen, krijgt in de middag haar eigen show…

De aanwezigheid van Celine Huijsmans is natuurlijk niet de enige reden dat radioshow Veronica Inside met Wilfred Genee zo goed scoorde, ondanks dat ze stiekem dé lieveling van de luisteraar was. We vrezen dan ook voor de luistercijfers van het populaire programma nu Celine Huijsmans op een andere, grotere klus gezet wordt…

Lees ook: Celine Huijsmans geeft goede voorbeeld met mondkapje

Celine Huijsmans krijgt middagshow Radio Veronica

Wilfred Genee en z’n sidekicks worden binnenkort met Veronica Inside naar de ochtend geschoven, zónder Celine Huijsmans. Zij wordt de sidekick van Dennis Ruyver in de nieuwe middagshow van Radio Veronica. Een mooie promotie dus: bij Veronica Inside mocht Celine Huijsmans alleen het nieuws oplezen en af en toe figureren in gesprekjes. Vanaf 2 november krijgt haar prettige stemgeluid eindelijk meer ruimte! Reken maar dat we in gaan schakelen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Celine (@celinehuijsmans) op

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam dumpt lekkerste kiekjes van haar mooiste trofeeën

Jutta Leerdam dumpt even een verzameling fijne kiekjes op haar Instagram. En dat vinden haar volgers natuurlijk helemaal niet erg. 

Foto: Puck Moonen ritst shirtje open tijdens adembenemend ritje

Puck Moonen is met zichzelf en haar fiets buiten aan de slag gegaan. Na een aantal vermoeide kilometers vindt ze het wel mooi geweest en helemaal uitgeteld gaat ze naar de weg zitten. Er is alleen een klein probleempje hiermee.

Foto: Marieke Elsinga geeft showtje weg in luchtig wit jurkje

Marieke Elsinga heeft het zomergevoel helemaal in haar hoofd. De brunette loopt te flaneren in een witte jurk met hoge hakken en de hele buurt kijkt om..

Gerelateerde berichten