Een nieuwe douche maakt jouw ochtenden nog beter!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie ooit in een aftands studentenflatje gewoond heeft zal weten: vijf minuten onder een laffe douchestraal voegt net zo weinig toe aan je ochtend als een slappe bak koffie. Later in je leven besparen op je douche is daarom écht een doodzonde. Maar als je klaar bent om een ‘grote mannendouche’ aan te schaffen, waar moet je dan precies op letten?

Een goede douche is lekker wakker worden

De meest gemaakte fout in de ochtend is het overslaan van de douche. Het kletterende water op je schedel zorgt voor meer dan basishygiëne: ook je gemoedsrust heeft opvallend veel baat bij een vijf- of tiental minuutjes voor jezelf elke ochtend. Toch zijn er veel mensen die met een budget douchecabine, een véél te zuinige plastic douchekop en – misschien nog wel het ergste – een douchegordijn hun dag verpesten. Wie een beetje wil leven gunt zichzelf dat extraatje. Je maakt immers (hopelijk) dagelijks gebruik van je douche. Daar ga je toch niet op besparen?

Douche is essentieel

Een luxe gevoel terwijl je een douche neemt voegt veel toe aan je algehele douche ervaring. Een gore afvoerput, donkere voegen en ouderwets sanitair gooit ontzettend veel roet in het eten. Thuis een soort ‘duur hotel’-achtige douche maken is helemaal niet zo moeilijk als je denkt. Wie een extra zakcentje stuk te slaan heeft kan bovendien voor een flinke rits extra’s gaan die je badkamer in één klap de favoriete kamer van je huis maken!

Doe eens gek

Heb je na het installeren van die nieuwe douche nog steeds ruimte over in je badkamer? Dan heb je geluk: het komt tegenwoordig steeds vaker voor dat gewone stervelingen voor de écht toffe douche gadgets gaan. Een stoomkabine, zonnedouche of zelfs een sauna is al lang niet meer alleen weggelegd voor de miljonairs onder ons. Het moet alleen wel passen! Uiteindelijk zal je niet alleen jezelf bedanken, maar je vriendin of vrouw zal je ook eeuwig dankbaar zijn. Je loopt wel het risico dat ze met die schitterende douche nóg langer in de badkamer bezig is…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Heleen van Royen deelt foto van beestachtige bedpartner

Heleen van Royen heeft een beestachtig goede nacht beleefd. Maar die heeft ze natuurlijk niet in haar eentje doorgebracht. 

Foto: Romy Monteiro heeft kleverige verslaving

Romy Monteiro doet er alles aan om in shape te blijven. Toch is er één ding waar de zangeres echt niet af kan blijven. Het is een nogal plakkerige verslaving om te hebben..

Foto: Bridget Maasland draagt bizar lapje bij heerlijke outfit

Bridget Maasland deelt een schrokkende foto met haar volgers. Het lijkt op het eerste oog alsof Bridget een prachtige outfit draagt maar is er toch wel iets héél merkwaardigs aan te zien..