Een nieuwe douche maakt jouw ochtenden nog beter!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie ooit in een aftands studentenflatje gewoond heeft zal weten: vijf minuten onder een laffe douchestraal voegt net zo weinig toe aan je ochtend als een slappe bak koffie. Later in je leven besparen op je douche is daarom écht een doodzonde. Maar als je klaar bent om een ‘grote mannendouche’ aan te schaffen, waar moet je dan precies op letten?

Een goede douche is lekker wakker worden

De meest gemaakte fout in de ochtend is het overslaan van de douche. Het kletterende water op je schedel zorgt voor meer dan basishygiëne: ook je gemoedsrust heeft opvallend veel baat bij een vijf- of tiental minuutjes voor jezelf elke ochtend. Toch zijn er veel mensen die met een budget douchecabine, een véél te zuinige plastic douchekop en – misschien nog wel het ergste – een douchegordijn hun dag verpesten. Wie een beetje wil leven gunt zichzelf dat extraatje. Je maakt immers (hopelijk) dagelijks gebruik van je douche. Daar ga je toch niet op besparen?

Douche is essentieel

Een luxe gevoel terwijl je een douche neemt voegt veel toe aan je algehele douche ervaring. Een gore afvoerput, donkere voegen en ouderwets sanitair gooit ontzettend veel roet in het eten. Thuis een soort ‘duur hotel’-achtige douche maken is helemaal niet zo moeilijk als je denkt. Wie een extra zakcentje stuk te slaan heeft kan bovendien voor een flinke rits extra’s gaan die je badkamer in één klap de favoriete kamer van je huis maken!

Doe eens gek

Heb je na het installeren van die nieuwe douche nog steeds ruimte over in je badkamer? Dan heb je geluk: het komt tegenwoordig steeds vaker voor dat gewone stervelingen voor de écht toffe douche gadgets gaan. Een stoomkabine, zonnedouche of zelfs een sauna is al lang niet meer alleen weggelegd voor de miljonairs onder ons. Het moet alleen wel passen! Uiteindelijk zal je niet alleen jezelf bedanken, maar je vriendin of vrouw zal je ook eeuwig dankbaar zijn. Je loopt wel het risico dat ze met die schitterende douche nóg langer in de badkamer bezig is…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!