ECHT: De huwelijkse daad is een wondermiddel tegen hoofdpijn

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ja mannen, het is echt zo! De huwelijkse daad schijnt een wondermiddel te zijn tegen hoofdpijn.

Hoofdpijn. Het is zo’n kwaaltje waar we allemaal wel eens last van hebben. De een vaker en erger dan de ander, maar we zijn er allemaal wel bekend mee. Vaak speelt het nét op zo’n moment op dat we het echt even niet kunnen gebruiken. Je weet wel, net op het moment dat je iets leuks gepland hebt staan of net op die dag dat je werk je echt niet kan missen. Gelukkig hebben we goed nieuws! Er bestaat namelijk een wondermiddel tegen hoofdpijn waar wij allemaal héél vrolijk van gaan worden!

Laat je vrouw dit even lezen

Ja, het is echt zo. De voor iedereen welbekende huwelijkse daad schijnt namelijk een fantastisch wondermiddel te zijn tegen hoofdpijn. En nee, dat hebben we niet zelf verzonnen om het eeuwenoude ‘excuus’ van de vrouwelijke populatie te weerleggen. Het is namelijk wetenschappelijk bewezen. (lees verder na de advertentie)

Neurologen zijn er namelijk achter gekomen dat meer dan de helft van de mensen die met migraine kampten, minder klachten hadden na een heuse liefdesdans. Wat is de wetenschap toch mooi. Dus mannen, gooit jouw ‘danspartner’ weer eens de welbekende zin ‘Neh, ik heb een beetje hoofdpijn’ op tafel? Sla dan terug met dit prachtig mooie stukje wetenschap!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.