ECHT: De huwelijkse daad is een wondermiddel tegen hoofdpijn

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ja mannen, het is echt zo! De huwelijkse daad schijnt een wondermiddel te zijn tegen hoofdpijn.

Hoofdpijn. Het is zo’n kwaaltje waar we allemaal wel eens last van hebben. De een vaker en erger dan de ander, maar we zijn er allemaal wel bekend mee. Vaak speelt het nét op zo’n moment op dat we het echt even niet kunnen gebruiken. Je weet wel, net op het moment dat je iets leuks gepland hebt staan of net op die dag dat je werk je echt niet kan missen. Gelukkig hebben we goed nieuws! Er bestaat namelijk een wondermiddel tegen hoofdpijn waar wij allemaal héél vrolijk van gaan worden!

Laat je vrouw dit even lezen

Ja, het is echt zo. De voor iedereen welbekende huwelijkse daad schijnt namelijk een fantastisch wondermiddel te zijn tegen hoofdpijn. En nee, dat hebben we niet zelf verzonnen om het eeuwenoude ‘excuus’ van de vrouwelijke populatie te weerleggen. Het is namelijk wetenschappelijk bewezen. (lees verder na de advertentie)

Neurologen zijn er namelijk achter gekomen dat meer dan de helft van de mensen die met migraine kampten, minder klachten hadden na een heuse liefdesdans. Wat is de wetenschap toch mooi. Dus mannen, gooit jouw ‘danspartner’ weer eens de welbekende zin ‘Neh, ik heb een beetje hoofdpijn’ op tafel? Sla dan terug met dit prachtig mooie stukje wetenschap!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...

Hugo de Jonge zwaait af in gezelschap van harig beest en mooie dochter (foto’s!)

Hugo de Jonge laat weten dat hij bezig is met zijn afscheidsspeech en laat dan een foto zien met prachtige dochter!