ECHT: De huwelijkse daad is een wondermiddel tegen hoofdpijn

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ja mannen, het is echt zo! De huwelijkse daad schijnt een wondermiddel te zijn tegen hoofdpijn.

Hoofdpijn. Het is zo’n kwaaltje waar we allemaal wel eens last van hebben. De een vaker en erger dan de ander, maar we zijn er allemaal wel bekend mee. Vaak speelt het nét op zo’n moment op dat we het echt even niet kunnen gebruiken. Je weet wel, net op het moment dat je iets leuks gepland hebt staan of net op die dag dat je werk je echt niet kan missen. Gelukkig hebben we goed nieuws! Er bestaat namelijk een wondermiddel tegen hoofdpijn waar wij allemaal héél vrolijk van gaan worden!

Laat je vrouw dit even lezen

Ja, het is echt zo. De voor iedereen welbekende huwelijkse daad schijnt namelijk een fantastisch wondermiddel te zijn tegen hoofdpijn. En nee, dat hebben we niet zelf verzonnen om het eeuwenoude ‘excuus’ van de vrouwelijke populatie te weerleggen. Het is namelijk wetenschappelijk bewezen. (lees verder na de advertentie)

Neurologen zijn er namelijk achter gekomen dat meer dan de helft van de mensen die met migraine kampten, minder klachten hadden na een heuse liefdesdans. Wat is de wetenschap toch mooi. Dus mannen, gooit jouw ‘danspartner’ weer eens de welbekende zin ‘Neh, ik heb een beetje hoofdpijn’ op tafel? Sla dan terug met dit prachtig mooie stukje wetenschap!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting zet haar razend knappe zusje (21) in het zonnetje

Dat Suzanne Schulting een ongekende schoonheid is weten we onderhand allemaal, maar deze foto bewijst dat je zusje Jolien ook zéker niet wil missen... 

Foto: Zangeres Numidia poseert intiem met trio bekende vrouwen tijdens Het Perfecte Plaatje

Zangeres Numidia schittert tijdens haar deelname aan Het Perfecte Plaatje op Reis. Ze is tijdens dit programma wel héél close geworden met haar mede-kandidaten!

Foto: Knappe zangeres Mell (Melanie Jonk) pakt Beste Zangers-kijker helemaal in

Zangeres Melanie Jonk is zit bij de nieuwste lichting van deelnemers voor Beste Zangers. Deze knappe dame is nog niet héél bekend, maar daar brengt ze met dit soort foto's eigenhandig verandering in!