ECHT: De huwelijkse daad is een wondermiddel tegen hoofdpijn

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ja mannen, het is echt zo! De huwelijkse daad schijnt een wondermiddel te zijn tegen hoofdpijn.

Hoofdpijn. Het is zo’n kwaaltje waar we allemaal wel eens last van hebben. De een vaker en erger dan de ander, maar we zijn er allemaal wel bekend mee. Vaak speelt het nét op zo’n moment op dat we het echt even niet kunnen gebruiken. Je weet wel, net op het moment dat je iets leuks gepland hebt staan of net op die dag dat je werk je echt niet kan missen. Gelukkig hebben we goed nieuws! Er bestaat namelijk een wondermiddel tegen hoofdpijn waar wij allemaal héél vrolijk van gaan worden!

Laat je vrouw dit even lezen

Ja, het is echt zo. De voor iedereen welbekende huwelijkse daad schijnt namelijk een fantastisch wondermiddel te zijn tegen hoofdpijn. En nee, dat hebben we niet zelf verzonnen om het eeuwenoude ‘excuus’ van de vrouwelijke populatie te weerleggen. Het is namelijk wetenschappelijk bewezen. (lees verder na de advertentie)

Neurologen zijn er namelijk achter gekomen dat meer dan de helft van de mensen die met migraine kampten, minder klachten hadden na een heuse liefdesdans. Wat is de wetenschap toch mooi. Dus mannen, gooit jouw ‘danspartner’ weer eens de welbekende zin ‘Neh, ik heb een beetje hoofdpijn’ op tafel? Sla dan terug met dit prachtig mooie stukje wetenschap!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax drinkt tot in late uurtjes met blonde collega

Dionne Stax is weer aan de slag voor het programma Droomhuis Gezocht. En daarvoor maakt Dionne het wel heel erg bont. 

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet.