Dyantha Brooks is heter in Expeditie Robinson dan in Shownieuws

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is een apart seizoen van expeditie RobinsonIn plaats van een tropisch land verblijven de kandidaten in het koude Kroatië. Gelukkig is Dyantha Brooks heet genoeg om iedereen op te warmen. 

Presentatrice van Shownieuws Dyantha Brooks is een van de vele kandidaten dit seizoen in Expeditie Robinson. En er zijn genoeg redenen om haar deelname te waarderen. Niet alleen is Dyantha een echte teamplayer en een gezellig persoon waar je tussen de proeven door een praatje mee kan maken. Ook is Dyantha ontzettend heet, wat de gevoelstemperatuur van alle kandidaten een paar graden doet stijgen in het koude Kroatië. Zo krijg je een hele andere kant te zien van Dyantha dan wat ze normaal in Shownieuws laat zien. En heel eerlijk, deze Dyantha is vele malen leuker om naar te kijken.

Lees ook: Eva van de Wijdeven maakt verpletterende indruk bij Expeditie Robinson

Dyantha maakt de expeditie zelf tropisch

Een tropisch eiland zit er misschien niet in voor de deelnemers dit jaar, maar met Dyantha aan hun zijde maakt dat eigenlijk ook helemaal niks uit. Zij is van zichzelf al tropisch heet genoeg om iedereen om zich heen warm te houden. Daarom zijn alle andere kandidaten ook erg blij met haar aanwezigheid. Dyanthe heeft een bepaalde speelsheid over zich heen die ze in haar normale werk niet echt heeft. Bij Shownieuws is ze toch altijd wat terughoudender. In Expeditie Robinson is Dyantha spontaner, losser en draagt ze verleidelijke korte outfits die op SBS6 normaal niet mogen. En dat maakt het nog meer de moeite waard om Expeditie Robinson te volgen.

Dyantha is een ijskoningin

Dyantha heeft haar best gedaan om zoveel mogelijk vrienden aan het programma over te houden, maar dat is niet altijd even goed gelukt. Het valt bijna niet voor te stellen, maar er is een kandidaat waar Dyantha het bloed onder de nagels vandaan haalt. Nu staat het programma wel bekend om zijn complotten en bondjes, maar Dyantha blijkt daar beter in dan in eerste instantie gedacht. Van binnen schuilt er dus een beetje een ijskoningin in de presentatrice. Er is namelijk een kandidaat die liever nooit meer naar Dyantha hoeft te kijken. Wie dat is houdt Dyantha nog even geheim, maar er is een kandidaat die voorlopig SBS6 niet aan zal hebben staan thuis. Zijn of haar gemis natuurlijk, want meer Dyantha in je leven is altijd een goed idee.

De laatste beelden van Dyantha zonder buikje

Er is nog een hele goede reden om Expeditie Robinson de komende tijd aan te hebben staan. In Expeditie loopt ze nog rond zonder zwangerschapsbuik. Dat gaat de komende maanden in Shownieuws veranderen. De presentatrice liet er geen gras over groeien en werd kort nadat ze terug was van de expeditie zwanger van haar tweede kindje. Dat maakt Expeditie Robinson het laatste programma waar je Dyantha zonder haar zwangerschapsbuikje kan zien. Dat maakt het zeker de moeite waard om de komende tijd het programma op de voet te volgen, want daar ziet Dyantha er nog super verleidelijk uit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Boerin Annemiek Koekoek draagt onmogelijke outfit in bloedhete zon

Boerin Annemiek maakt het zichzelf niet makkelijk met het warme weer. Zo draagt Annemiek een veel te warme outfit voor deze temperaturen. De boerin kan beter wat kleren uitdoen om af te koelen..

Foto: Presentatrice Holly Mae Brood ziet wazig tijdens opnames Love Island

Holly Mae Brood heeft het maar druk met haar werk. Je zou denken dat de Love Island-presentatrice zich heel goed moet focussen als de camera op haar gericht staat. Deze foto's bewijzen het tegendeel!

Video: Romy Monteiro slaapt niet meer thuis na aanvaring met insluiper

Romy Monteiro heeft een erg zware avond gehad! De zangeres kreeg de schrik van haar leven toen ze haar slaapkamer binnenliep. Het is zo erg dat Romy niet meer thuis durft te slapen...