Dumpert-ster Sylvana IJsselmuiden is het hoogtepunt van Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heel lang heeft ze het geheim kunnen houden, maar Dumpert-ster Sylvana IJsselmuiden doet mee aan het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson

Nu de startdatum van expeditie Robinson steeds dichterbij komt worden er meer en meer kandidaten onthuld. Een van hen is niemand minder dan de beeldschone Sylvana IJsselmuiden. De presentatrice, voornamelijk bekend als een van de gezichten van Dumpert, zal einde van de maand te zien zijn in het spannende programma.

Lees ook: Dit zijn de mooiste Instagram foto’s van Sylvana Ijsselmuiden

Niet langer geruchten, Sylvana doet mee

Haar naam ging al wat langer rond, maar nu mag Sylvana eindelijk officieel bevestigen dat ze mee doet aan het spannende avonturenprogramma. En daar zijn al haar fans natuurlijk heel blij mee, die lopen namelijk te smullen. Sylvana is een geweldig mens. Niet alleen ziet ze er spectaculair uit, ze is ook enorm lief, grappig en gevat, slim en creatief. Alle kwaliteiten dus om het heel ver te kunnen schoppen in het programma. Ook kan ze wel tegen een stootje en is ze niet snel vies van dingen. Dat kan haast ook niet als je elke week harde, pijnlijke of smerige filmpjes aan het ‘reeten’ bent op Dumpert. Een goede voorbereiding dus.

Sylvana is creatief met bikini

De opnames vielen sylvana zwaarder dan verwacht. Vooral de kou had ze minder heftig ingeschat van tevoren. Gelukkig had ze wel wat warme kleren meegenomen, maar nog steeds was het geen pretje voor Sylvana. Maar de presentatrice is een geboren doorzetter gelukkig. Er was een hoop wat je niet mee mocht nemen, zoals bijvoorbeeld je tandenborstel. Ze kon ook niet te veel kleding meenemen. Maar daar wordt je wel weer heel creatief van. Zo gebruikte Sylvana haar bikini als washandje. Met zo’n instelling kan het haast niet anders of Sylvana heeft het heel ver geschopt bij Expeditie Robinson. Je zal nog even moeten wachten om te zien hoe ver Sylvana komt in het programma, maar met haar aan boord wordt het straks in ieder geval flink genieten.
Een goede voorbereiding is het halve werk

Sylvana heeft zich in aanloop naar de opnames wel goed voorbereid. Zo heeft ze elke dag 10 kilometer hard gelopen en deed een survivalcursus. Ook pakte ze zwemmen op en nam ze een ijsbad bij ‘iceman’ Wim Hof. Al die voorbereidingen zorgden ervoor dat Sylvana een goede voorsprong had op de andere deelnemers en zo voorbereid mogelijk aan het programma kon beginnen. Sylvana is erg fanatiek aangelegd, dus ze wilt hoe dan ook als overwinnaar uit de bus komen. En daar heeft de presentatrice natuurlijk veel voor over. Het is trouwens niet de eerste keer dat Sylvana een koude duik neemt. Zo is ze vaker in ijskoud water te vinden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!