Duisternis valt op Expeditie Robinson-eiland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Thomas Berge smile Expeditie Robinson

Expeditie Robinson wordt met de week leuker. En donkerder. Nu vrijwel alle zwakke of weinig fanatieke deelnemers het eiland verlaten hebben, zien we de overgebleven Robinsons het spel steeds smeriger spelen: stemmen worden vóór de eilandraad al vastgelegd, iedereen zit in verschillende niet-exclusieve ‘bondjes’ en proeven worden soms zelfs expres verloren! Maar ondanks dat het programma gisteren z’n meest heldere baken kwijtraakte, gloort er licht aan de horizon. Tussen al deze smerige spelletjes door is er namelijk toch nog ruimte voor vriendschap… en opbloeiende liefde?

Licht gaat uit

We hopen dat de overgebleven kandidaten niet bang zijn in het donker. Thomas Berge moest dit weekend namelijk het veld ruimen na een bloedstollende stemronde. De stembiljetten werden héél toevallig om en om uit de bus gehaald door Nicolette Kluijver, waardoor de laatste stem doorslaggevend was. Exit Thomas. Maar niet voor hij nog één keer zijn neonwitte glimlach kon laten zien. Het eiland raakt namelijk niet alleen een sterke kandidaat, maar ook een stel bijzonder bruikbare TL-buizen kwijt. Met zijn tandpastareclamegebit zorgde hij letterlijk en figuurlijk voor verlichting in duistere tijden: of je nou gewoon toe was aan een vriendelijke smile, of als je ’s nachts een contactlens kwijt was – Thomas stond altijd voor je klaar!

Dom bondje

Thomas was de volgende in een reeks slachtoffers van het bondjes-cartel. Wij beginnen het overzicht van wie met wie ‘gaat’ in ieder geval een beetje kwijt te raken. Wél is duidelijk dat de vrouwen het op dit moment vooral gemunt hebben op de mannen, vooral als er een overtalsituatie ontstaat als er weer eens een kerel na een gewonnen proef richting finale-eiland vertrekt. Fysiek leggen ze het af, dus proberen ze de boel in de wandelgangen onderling alvast te beslissen. Tim, de meest trouwe bondgenoot van Thomas, zat op het winnaarseiland en kon dus moeilijk campagne voeren voor z’n maat. In een ouderwetse jongens-tegen-de-meisjes trok het vrouwenbondje deze keer aan het langste eind.

Tim to the rescue

Of het bij Expeditie Robinson nu allemáál politieke ellende is? Welnee! Er is gelukkig ook nog ruimte voor leuke sociale interacties. Zo genoten we ook deze week weer intens van de ‘bromance’ tussen Tim Coronel en Thomas Berge. Er wordt gefluisterd dat Tim opzettelijk de immuniteitsproef van Shary-An Nivillac verloor, zodat hij op het nippertje terug kon naar het hoofdeiland om daar met zijn extra stemmen Thomas uit de brand te helpen. Hij kwam uiteindelijk net te laat om het tij nog te kunnen keren, maar het gebaar was natuurlijk hartverwarmend!

Tim mocht af en toe de tandpasta van z’n maat Thomas lenen

Shary-An wil Eva

Hoe heet een vrouwelijke bromance? Shary-An Nivillac en Eva Koreman hebben namelijk ook zo’n verstandhouding. Hoewel we vermoeden dat Shary-An stiekem het liefst uit die friendzone zou ontsnappen. Op het eiland delen ze lief en leed, en soms op vriendschappelijke basis het bed. Shary-An gaf in een interview met Fatima Moreira de Melo aan dat ze Eva het liefst zou zoenen. En dat ze haar, op méér dan vriendschappelijke basis, mee naar huis zou willen nemen. We zijn bang dat het voor nu nog een vrouwen- én mannenfantasie blijft: zowel Shary-An en Eva zijn namelijk bezet…

Die blik zegt genoeg, toch?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.

Maan de Steenwinkel laat zich filmen op afgelegen strand en heeft het overduidelijk koud (video!)

Maan de Steenwinkel heeft een video online gezet, waarin blijkt dat ze het duidelijk een beetje koud had. Alles valt namelijk te zien. 

Knappe schaatsster Femke Kok doet midden op straat aan zelfliefde (foto!)

Femke Kok heeft een nieuwe foto online gezet en al haar fans worden gelijk helemaal wild. Het plaatje heeft duidelijk het gewenste effect.