Drukste periode ooit voor nuchtere Ilse de Lange

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ondanks dat collega’s van de Almelose met grote gaten in de agenda zitten, heeft Ilse genoeg te doen. Naast coach bij The Voice of Holland is de zangeres geheel onverwachts ook te zien in de Duitse versie van Lets Dance. Daarin toont ze de kijkers haar fantastische danstalent.

Ilse de Lange heeft losse heupen

Dat de 43-jarige Ilse de Lange naast zingen ook nog de de heupen losgooit komt voor veel mensen onverwachts. “Op mijn negende ging ik voor het eerst naar dansles in Almelo. Dat weten niet veel mensen, maar ja, dat vond ik fantastisch. En met name die beetje ouderwetse stijl.” Samen met haar professionele danspartner Evgeny Vinokurov doet Ilse mee aan de Duitse variant van het RTL-programma Lets Dance. Omdat Ilse op en neer naar Duitsland afreist voor de opnames, moet ze zeer regelmatig een coronatest ondergaan. Ondanks dat ze naar eigen zeggen bijna geen neusschot meer overheeft is de Lange blij, “Want het zorgt ervoor dat we iets kunnen doen.”

Lees ook Maan de Steenwinkel lanceert nieuwe eigen app

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ilse DeLange (@ilsedelangemusic)

Ilse de Lange in College Tour

Presentator Twan Huys maakte de eerste namen donderdagmiddag bekend op NPO Radio 2. College Tour, dat sinds 2007 op de buis is, trapt het nieuwe seizoen af met als eerste gast Ilse de Lange! Ook de Amsterdamse Famke Halsema schuift het aankomende seizoen aan bij Twan. College Tour is vanaf dinsdag 11 mei om 20.30 uur weer wekelijks op NPO 2 te zien.

Ilse vaste coach in The Voice Kids

Ilse de Lange is de aankomende tijd meer op televisie te zien dan ooit tevoren. Oké haar deelname met Waylon aan het Songfestival daargelaten dan. In het alweer elfde seizoen van The Voice Kids is ook Ilse de Lange namelijk ook weer te zien. De zangeres zegt blij terug te zijn in haar oude vertrouwde rode stoel. En een groot aantal kijkers is dat zeker met de blondine eens. De countryzangeres is sinds 2013 coach bij het programma en is nog altijd dé vrolijke aanvulling voor The Voice. Naast Ilse zitten dit seizoen ook Sanne Hans, Snelle en Ali in de draaiende stoelen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ilse DeLange (@ilsedelangemusic)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!

Video: Sophie Bouquet trekt jasje van lichaam voor pikante fotoshoot

Sophie Bouquet is misschien wel een van de knapste actrices van Nederland, maar met deze fotoshoot heeft ze zelfs zichzelf overtroffen!