‘Drugsdealer’ Imanuelle Grives langer achter tralies

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Imanuelle Grives drugsdealer

Actrice verandert verhaal: kilo’s festivaldrugs waren niet alléén voor filmrol-voorbereiding…

Ze zit inmiddels al een paar weken in een Belgische cel, en lijkt daar nog een kleine maand aan vast te moeten plakken. Imanuelle Grives werd op Tomorrowland door de Belgische politie gepakt met een grote hoeveelheid pillen en andere drugs in haar bezit. Ze zou de drugs willen gaan proberen te verhandelen op het festival om zich voor te bereiden op een aankomende filmrol als drugsdealer. Slecht excuus, dat dacht iedereen toen al. Nu lijkt Imanuelle zelf ook in te zien dat ze met dat verhaal niet heel ver gaat komen. Haar advocaat meldde na een korte zitting in de Antwerpse rechtbank dat de actrice nu (deels) van deze verklaring af ziet…

Er zou nóg een reden zijn dat Imanuelle zo veel drugs in haar bezit had. Er wordt vermoed dat het te maken heeft met twee van haar vriendinnen, die ook met de zaak te maken hebben, maar op dit moment niet vast zitten. Deze vrouwen, 39 en 41 jaar, komen uit Amerika. Imanuelle zelf maakt het volgens haar advocaat goed, maar meldde wel dat het voor haar een enorme teleurstelling is dat ze langer in voorlopig hechtenis moet zitten. Over een paar weken wordt ze samen met haar twee vriendinnen berecht…

Laatste nieuws

GTST-actrice Sophie Bouquet deelt heerlijke video vanuit de hot tub

Sophie Bouquet heeft het momenteel heerlijk naar haar zin op vakantie. De prachtige actrice is even aan het afkoelen in het bubbelbad. 

Foto: Beeldschone Dionne Stax straalt in luchtig jurkje

Dionne Stax heeft het zomergevoel helemaal in haar hoofd zitten. Bij deze hete temperaturen horen ook mooie zomerse outfits, en die heeft Dionne gevonden!

Huh: Marieke Elsinga bedriegt volgers met misleidende foto

Marieke Elsinga is altijd volkomen eerlijk met haar volgers. Toch lijkt Marieke haar volgers nu wel heel erg te misleiden met deze foto.

Gerelateerde berichten