‘Drugsdealer’ Imanuelle Grives langer achter tralies

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Imanuelle Grives drugsdealer

Actrice verandert verhaal: kilo’s festivaldrugs waren niet alléén voor filmrol-voorbereiding…

Ze zit inmiddels al een paar weken in een Belgische cel, en lijkt daar nog een kleine maand aan vast te moeten plakken. Imanuelle Grives werd op Tomorrowland door de Belgische politie gepakt met een grote hoeveelheid pillen en andere drugs in haar bezit. Ze zou de drugs willen gaan proberen te verhandelen op het festival om zich voor te bereiden op een aankomende filmrol als drugsdealer. Slecht excuus, dat dacht iedereen toen al. Nu lijkt Imanuelle zelf ook in te zien dat ze met dat verhaal niet heel ver gaat komen. Haar advocaat meldde na een korte zitting in de Antwerpse rechtbank dat de actrice nu (deels) van deze verklaring af ziet…

Er zou nóg een reden zijn dat Imanuelle zo veel drugs in haar bezit had. Er wordt vermoed dat het te maken heeft met twee van haar vriendinnen, die ook met de zaak te maken hebben, maar op dit moment niet vast zitten. Deze vrouwen, 39 en 41 jaar, komen uit Amerika. Imanuelle zelf maakt het volgens haar advocaat goed, maar meldde wel dat het voor haar een enorme teleurstelling is dat ze langer in voorlopig hechtenis moet zitten. Over een paar weken wordt ze samen met haar twee vriendinnen berecht…

Laatste nieuws

Noa van der Bij maakt niet alleen vriend Cody Gakpo blij met foto in superstrak topje

De knappe vriendin van Cody Gakpo, Noa van der Bij, weet wel hoe ze haar vriend en haar volgers gelukkig moet houden met deze mooie foto. 

AnneKee Molenaar deelt zeer zeldzame foto van zichzelf als 18-jarige

Sinds het moment Matthijs de Light populairder werd, kwamen we ook steeds meer te weten over zijn vriendin. AnneKee Molenaar werkte echter al aan de weg als model voordat ze bij het voetbalpubliek écht bekend werd. Van die tijd voordat wij haar allemaal kende deelt ze nu een bijzondere en zeker zeldzame foto. 

Wow: Sylvana IJsselmuiden brengt hoofd van volgers op hol met heerlijke foto

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk mysterieuze foto geplaatst en laat haar volgers helemaal op hol slaan met wilde gedachtes. 

Gerelateerde berichten