Drie redenen waarom OG3NE zo’n leuke band is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

OG3NE is hot! De meidengroep scoort belachelijk goed op het moment met hun concerten. Maar hun succes heeft een geheim. Er zijn namelijk drie hele goede redenen waarom de band zo populair is: 1. Lisa, 2. Amy en 3. Shelley

Er zijn weinig bands in Nederland zo populair momenteel als de meidengroep OG3NE. De zusjes Amy, Lisa en Shelley scoren belachelijk goed en hun optredens zijn vaak het gesprek van de dag. Maar wat is nou het succes achter de groep? Nou dat is niet zomaar één geheim. Het zijn er namelijk drie! De redenen achter het succes van de groep zijn: 1. Amy Vol, 2. Lisa Vol en 3. Shelley Vol.

Lees ook: Foto: Shelley Vol van OG3NE laat benen zien

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OG3NE (@og3ne)

1. Aantrekkelijke Amy Vol

Amy is de eerste van de zusjes en staat bekend als een aantrekkelijke dame. Ze wordt vaak gespot in een glitterpak, zodat ze goed op kan vallen. Ze heeft de stem van een engel, maar waarschijnlijk ook het uiterlijk ervan. Amy kan heel erg lief en onschuldig overkomen, maar van binnen is ze een heerlijk extravagant mens.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Vol (@amyog3neofficial)

Mooi roze is niet lelijk

Amy is een van de weinige vrouwen die grote roze burlesque veren kunnen hebben zonder er belachelijk uit te zien. Al helemaal als ze die vervolgens nog eens combineert met een net iets te pikant kort rokje. Amy weet als geen ander hoe ze de aandacht pakt en vasthoudt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Vol (@amyog3neofficial)

2. Lieve Lisa Vol

Lisa is een beetje de moeder van de groep. Want hoewel Lisa oprecht spannend en uitdagend over kan komen in haar jurkjes en rokjes is ze voornamelijk de lieve, vrolijke meid binnen de groep die rondloopt in zomerse jurkjes en pastelkleurtjes. Ze is een beetje vergelijkbaar met de girl next door waar je vroeger altijd verliefd op was, maar nooit wat tegen durfde te zeggen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

Uitdagend Panterprintje

Lisa heeft ook wel een beetje een volwassen kant. als ze in zo’n bui is dan draagt ze opeens pakken en deftige jasjes en dergelijke, maar dan wel in haar eigen stijl. Want de zangeres is niet alleen maar lief. Ze kan ook heel pittig en uitdagend zijn. Zo draagt ze graag een lekker fout panterprintje. Een hele diverse dame dus, die van onschuldig en lief naar spannend en volwassen kan gaan zonder moeite.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

3. Snoezige Shelley Vol

Hoewel ze altijd een beetje als het ondergeschoven kindje gezien wordt onder de zusjes is Shelley misschien wel de leukste van de drie. Voorheen was ze een beetje gezet, maar ze heeft daar flink werk van gemaakt en ziet er beter uit dan ooit. Al helemaal als ze in een strak jurkje voor de dag komt. Kijk Shelley vooral niet te lang in haar mooie, betoverende ogen, want dan ben je op slag verliefd.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shelley Vol (@shelleyog3neofficial)

Show those legs

Shelley is enorm trots op haar nieuwe lichaam en het feit dat ze dit zelf heeft gedaan zonder al te veel hulp. Daarom laat ze altijd trots haar lichaam zien waar ze kan. Strakke jurkjes en korte jurkjes voeren de boventoon. Altijd wel met die bekende vrolijke uitstraling die Shelley te pakken heeft. Zo draagt ze graag kleurrijke zomerse jurkjes. Lekker met de blote beentjes de zon in!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shelley Vol (@shelleyog3neofficial)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Noa van der Bij maakt niet alleen vriend Cody Gakpo blij met foto in superstrak topje

De knappe vriendin van Cody Gakpo, Noa van der Bij, weet wel hoe ze haar vriend en haar volgers gelukkig moet houden met deze mooie foto. 

AnneKee Molenaar deelt zeer zeldzame foto van zichzelf als 18-jarige

Sinds het moment Matthijs de Light populairder werd, kwamen we ook steeds meer te weten over zijn vriendin. AnneKee Molenaar werkte echter al aan de weg als model voordat ze bij het voetbalpubliek écht bekend werd. Van die tijd voordat wij haar allemaal kende deelt ze nu een bijzondere en zeker zeldzame foto. 

Wow: Sylvana IJsselmuiden brengt hoofd van volgers op hol met heerlijke foto

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk mysterieuze foto geplaatst en laat haar volgers helemaal op hol slaan met wilde gedachtes.