Drankliefhebbers opgelet! Met deze lifehack gaat je voorraad langer mee!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dankzij deze tip zullen je kostbare flessen véél langer meegaan…

Geniet je op z’n tijd van een glas goede alcohol, maar ben je bang dat het openbaar stallen van die mooie flessen stiekeme meedrinkers uitnodigt? Met deze truc blijven je kostbare flessen van jou alleen!

Lees ook: TIP: Dit wist je niet over je eigen iPhone!

Hier bewaar je de ‘belangrijkste documenten’

Wie met huisgenoten, kinderen of een vrouw of vriendin wonen die regelmatig je drankvoorraad plunderen hebben we dé oplossing gevonden. Zo’n interessante drankkast of whiskeytafel nodigt namelijk uit om stiekem mee te drinken. Pak een aantal saai uitziende klappers en binders die je toch niet meer gebruikt, snij of knip de kaften kort en lijm ze aan elkaar. Hiermee creëer je een veilig ‘schild’ voor je meest dierbare drank. Geen hond die in de buurt van je kast vol ‘saaie documenten’ wil komen! Check hieronder hoe je zo’n ding zelf in elkaar flanst.

Important documents

Stiekeme drinkers opgelet!

Ook mannen die regelmatig genieten van een glaasje, maar dat niet aan de grote klok willen hangen zullen baat hebben bij bovenstaande tip. Zoom meeting met je baas? Die hoeft niet te weten dat jij sinds de lockdown al vóór vijf uur naar de fles grijpt. Sterker nog, hij zal je complimenteren met je prominent geplaatste ‘boekhouding’!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?