Douzen Kroes bewijst met bizarre video dat ze nog steeds verleidelijk kan zijn

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Doutzen Kroes stond ooit bekend als een van de meest aantrekkelijke vrouwen van de wereld. En het model bewijst graag dat ze nog steeds verleidelijk kan zijn. 

Doutzen Kroes lijkt de weg een beetje kwijt te zijn

De laatste paar jaren staat Doutzen Kroes om hele andere dingen bekend dan haar modellen carrière. Zo heeft het knappe model nogal wat bijzondere meningen die ze niet voor zich lijkt te kunnen houden. Gelukkig heeft ze met  Instagram een prachtig platform gevonden waarmee ze al haar meningen kan delen in korte filmpjes op haar verhaal. Kijk maar eens naar een van de vele andere artikelen die we over haar hebben geschreven. Dan wordt het al gauw duidelijk dat Doutzen een klein beetje de weg kwijt lijkt te zijn. Maar het model vindt dat ze nog steeds enorm verleidelijk is, ondanks al haar zweverige boodschappen.

In nieuwe video laat Doutzen Kroes zich van beste kant zien

In haar nieuwste video zegt Doutzen zelf dat ze ondanks al haar zweverige boodschappen en gekke video’s uit het verleden nog steeds heel erg verleidelijk kan zijn. Het is een beetje jammer dat de boodschap gepaard gaat met een vreemd filter, waardoor het gelijk lijkt alsof het model een voorhoofd zo groot als een landingsbaan heeft. Het haalt de kracht van Doutzen haar woorden toch wel een beetje weg. Misschien dat Doutzen Kroes ook helemaal geen zin heeft om serieus te zijn. Het grapje dat ze maakt is alleen ontzettend flauw en landt ook niet helemaal. Het lijkt er wel op dat de Doutzen van vroeger helemaal is verdwenen. Of is er toch nog een lichtpuntje te vinden?

Deze foto van Doutzen bewijst dat de nog steeds verleidelijk kan zijn

Net als je denkt dat de oude Doutzen Kroes voorgoed verdwenen is, plaatst het model onderstaande foto op haar Instagram. Doutzen is in ieder geval niet vergeten hoe ze verleidelijk in de camera moet kijken. Dat de knappe blondine deze foto deelt is goed nieuws. Het zou namelijk kunnen betekenen dat ze weer meer foto’s gaat delen op haar social media en daar wordt iedereen natuurlijk een stuk blijer van. Minder zweverige of gewoon vreemde video’s en meer knappe foto’s zou iedereen erg goed doen. Mensen zouden ook binnen korte tijd al die vreemde video’s vergeten zijn.

Is Doutzen Kroes weer bij het oude?

Of de prachtige zwartwit foto echt de terugkeer betekent van de oude Doutzen Kroes lijkt een beetje sterk. Maar het is in ieder geval een ontzettend welkom plaatje. Doutzen lijkt er ook positieve reacties op te krijgen. Miscchien dat het wel het zetje geeft om weer een beetje meer te gaan plaatsen op haar social media. Voor nu gebruikt Doutzen haar Instagram een klein beetje als een soort tuinier blog, met haar video’s uit haar moestuin, of als platform voor haar vreemde en zweverige video’s. Maar het zou iedereen goed doen als daar soms weer een ouderwets knappe foto van Doutzen tussen zou staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...