Douzen Kroes bewijst met bizarre video dat ze nog steeds verleidelijk kan zijn

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Doutzen Kroes stond ooit bekend als een van de meest aantrekkelijke vrouwen van de wereld. En het model bewijst graag dat ze nog steeds verleidelijk kan zijn. 

Doutzen Kroes lijkt de weg een beetje kwijt te zijn

De laatste paar jaren staat Doutzen Kroes om hele andere dingen bekend dan haar modellen carrière. Zo heeft het knappe model nogal wat bijzondere meningen die ze niet voor zich lijkt te kunnen houden. Gelukkig heeft ze met  Instagram een prachtig platform gevonden waarmee ze al haar meningen kan delen in korte filmpjes op haar verhaal. Kijk maar eens naar een van de vele andere artikelen die we over haar hebben geschreven. Dan wordt het al gauw duidelijk dat Doutzen een klein beetje de weg kwijt lijkt te zijn. Maar het model vindt dat ze nog steeds enorm verleidelijk is, ondanks al haar zweverige boodschappen.

In nieuwe video laat Doutzen Kroes zich van beste kant zien

In haar nieuwste video zegt Doutzen zelf dat ze ondanks al haar zweverige boodschappen en gekke video’s uit het verleden nog steeds heel erg verleidelijk kan zijn. Het is een beetje jammer dat de boodschap gepaard gaat met een vreemd filter, waardoor het gelijk lijkt alsof het model een voorhoofd zo groot als een landingsbaan heeft. Het haalt de kracht van Doutzen haar woorden toch wel een beetje weg. Misschien dat Doutzen Kroes ook helemaal geen zin heeft om serieus te zijn. Het grapje dat ze maakt is alleen ontzettend flauw en landt ook niet helemaal. Het lijkt er wel op dat de Doutzen van vroeger helemaal is verdwenen. Of is er toch nog een lichtpuntje te vinden?

Deze foto van Doutzen bewijst dat de nog steeds verleidelijk kan zijn

Net als je denkt dat de oude Doutzen Kroes voorgoed verdwenen is, plaatst het model onderstaande foto op haar Instagram. Doutzen is in ieder geval niet vergeten hoe ze verleidelijk in de camera moet kijken. Dat de knappe blondine deze foto deelt is goed nieuws. Het zou namelijk kunnen betekenen dat ze weer meer foto’s gaat delen op haar social media en daar wordt iedereen natuurlijk een stuk blijer van. Minder zweverige of gewoon vreemde video’s en meer knappe foto’s zou iedereen erg goed doen. Mensen zouden ook binnen korte tijd al die vreemde video’s vergeten zijn.

Is Doutzen Kroes weer bij het oude?

Of de prachtige zwartwit foto echt de terugkeer betekent van de oude Doutzen Kroes lijkt een beetje sterk. Maar het is in ieder geval een ontzettend welkom plaatje. Doutzen lijkt er ook positieve reacties op te krijgen. Miscchien dat het wel het zetje geeft om weer een beetje meer te gaan plaatsen op haar social media. Voor nu gebruikt Doutzen haar Instagram een klein beetje als een soort tuinier blog, met haar video’s uit haar moestuin, of als platform voor haar vreemde en zweverige video’s. Maar het zou iedereen goed doen als daar soms weer een ouderwets knappe foto van Doutzen tussen zou staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!