Doutzen Kroes wordt vermorzeld in geniaal liedje bij Even tot hier

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Doutzen Kroes is misschien wel het mooiste model dat Nederland ooit heeft voortgebracht. Maar nu wordt ze even op haar plek gezet.

Doutzen Kroes krijgt de afgelopen week nogal wat negatieve aandacht over zich heen. Maar wie kan nou kritiek hebben op de prachtige Doutzen? Met haar aanwezigheid maakt ze mensen al een stuk gelukkiger. Wie houdt er nu niet van de prachtige Friese dame? Nou, een hoop mensen blijkt nu. Doutzen geeft namelijk haar ongezouten mening over corona en de maatregelen en dat schiet bij verschillende mensen toch een beetje in het verkeerde keelgat. Gelukkig is er een video die het allemaal nog eventjes helder uitlegt.

Lees ook: Doutzen Kroes blijft ondanks grote ophef toch Instagram koningin
Geniale video maakt Doutzen met de grond gelijk

Om nog even de hele ophef over Doutzen samen te vatten hebben de heren van het programma Even Tot Hier besloten er een kort nummertje over te schrijven. Op die manier heb je binnen slechts één minuut al het drama rondom Doutzen van de afgelopen week mee gekregen. Niet alleen dat, maar je hebt ook nog een aantal keer flink gelachen als je het filmpje hebt gezien. Dubbele winst is dat dus. Toch blijven de mannen niet geheel neutraal. Of ja, eigenlijk helemaal niet. Dat is ook niet zo erg, het levert namelijk een hilarisch filmpje op dat zeker even de tijd waard is om te bekijken. En als je het niks vond, ook niet erg. Want dan heeft het maar één minuut van je leven gekost.

Doutzen kruipt uit haar foto bubbel voor belangrijk onderwerp

Doutzen was eigenlijk bezig met een grote time-out van social media. Ze was gestopt met het plaatsen van leuke foto’s en wilde zich even focussen op andere dingen. Maar de gehele crisis van het afgelopen jaar geeft Doutzen genoeg reden om haar Instagram wachtwoord weer eens af te stoffen. Hoewel haar foto’s nu vaak gepaard gaan met diepe en pittige meningen, is het natuurlijk allang weer fijn om iets van de populaire schoonheid te horen. Het was namelijk al veel te lang te stil rondom het bloedmooie model. Hoewel je Doutzen natuurlijk wel vaak genoeg kon zien in bladen en in campagnes, en zelfs in films, was het toch veel stiller vanuit haar dan je gewend bent. Fijn om te zien dus dat daar verandering in aan het komen is.
Doutzen en haar knappe foto’s zijn terug

Het zal nog wel even duren voordat Doutzen net zoveel post als voor ze stopte met social media, maar het is erg fijn dat ze weer terug is. Het voelde toch een beetje leeg zonder de prachtige dame en haar spannende en spontane foto’s. Nu heb je tenminste weer iets om naar uit te kijken, telkens als je online gaat. Ondanks haar sterke meningen is er dus binnenkort weer genoeg om van te genieten als Doutzen weer regelmatig begint met het posten van haar leuke foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!