Doutzen Kroes nu toch écht ’te dun’?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Doutzen Kroes Candice Swanepoel te dun

Model en moeder van twee belaagd door ‘Instagram-maffia’ om haar wasbordje…

Het is niet de eerste keer dat ’t gebeurt, en het zal ook zeker niet de laatste keer zijn! Maar wat verwacht je, met meer dan 6 miljoen volgers? Dat zijn écht niet allemaal positivo’s! Je zou een deel zelfs kunnen omschrijven als Insta-maffia – de groep die op elke foto wel iets naars te zeggen hebben. De laatste kiekjes van Doutzen Kroes konden weer rekenen op de steeds heftiger wordende kritiek op haar lichaam. “Te mager”, “slecht voorbeeld”, “eet eens iets”, “ongezond dun” – het is maar een kleine greep uit de commentaren…

Lekker met Candice

Gelukkig lijkt Doutzen zich er weinig van aan te trekken, en blijft ze vrolijk doorgaan met het posten van mooie plaatjes, bijvoorbeeld deze met haar (net zo dunne, horen we niemand over) vriendin Candice Swanepoel.

Is Doutzen Kroes te dun?

Als we heel eerlijk zijn zien we het ook niet echt. Het klopt dat Doutzen, zeker als je naar haar lijf kijkt toen ze begon als model, door de jaren heen wat dunner geworden is. Maar hoe ze er nu uit ziet – dat is toch al best een lange tijd zo? En het is nou niet alsof ze elke foto een halve kilo kwijt lijkt te zijn…

Laatste nieuws

Heleen van Royen deelt foto van beestachtige bedpartner

Heleen van Royen heeft een beestachtig goede nacht beleefd. Maar die heeft ze natuurlijk niet in haar eentje doorgebracht. 

Foto: Romy Monteiro heeft kleverige verslaving

Romy Monteiro doet er alles aan om in shape te blijven. Toch is er één ding waar de zangeres echt niet af kan blijven. Het is een nogal plakkerige verslaving om te hebben..

Foto: Bridget Maasland draagt bizar lapje bij heerlijke outfit

Bridget Maasland deelt een schrokkende foto met haar volgers. Het lijkt op het eerste oog alsof Bridget een prachtige outfit draagt maar is er toch wel iets héél merkwaardigs aan te zien..

Gerelateerde berichten