Doutzen Kroes nu toch écht ’te dun’?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Doutzen Kroes Candice Swanepoel te dun

Model en moeder van twee belaagd door ‘Instagram-maffia’ om haar wasbordje…

Het is niet de eerste keer dat ’t gebeurt, en het zal ook zeker niet de laatste keer zijn! Maar wat verwacht je, met meer dan 6 miljoen volgers? Dat zijn écht niet allemaal positivo’s! Je zou een deel zelfs kunnen omschrijven als Insta-maffia – de groep die op elke foto wel iets naars te zeggen hebben. De laatste kiekjes van Doutzen Kroes konden weer rekenen op de steeds heftiger wordende kritiek op haar lichaam. “Te mager”, “slecht voorbeeld”, “eet eens iets”, “ongezond dun” – het is maar een kleine greep uit de commentaren…

Lekker met Candice

Gelukkig lijkt Doutzen zich er weinig van aan te trekken, en blijft ze vrolijk doorgaan met het posten van mooie plaatjes, bijvoorbeeld deze met haar (net zo dunne, horen we niemand over) vriendin Candice Swanepoel.

Is Doutzen Kroes te dun?

Als we heel eerlijk zijn zien we het ook niet echt. Het klopt dat Doutzen, zeker als je naar haar lijf kijkt toen ze begon als model, door de jaren heen wat dunner geworden is. Maar hoe ze er nu uit ziet – dat is toch al best een lange tijd zo? En het is nou niet alsof ze elke foto een halve kilo kwijt lijkt te zijn…

Laatste nieuws

Video: Lies Zhara showt haar favoriete korte broekjes voor de spiegel

Influencer Lies Zhara duikt even haar kledingkast in voor een zeer aantrekkelijke video. En haar volgers smullen ervan. 

Foto: Sterre Koning laat volgers diep naar binnen gluren vanuit toilet

Sterre Koning laat haar volgers extreem genieten van haar nieuwe foto. En dat doet ze natuurlijk op een spannende locatie: op het toilet.

Foto: Doutzen Kroes buigt voorover en laat haar heerlijke aardbeitjes zien

Doutzen Kroes buigt voorover op heerlijke foto en laat daarmee haar prachtige aardbeitjes zien op deze spannende plaatjes.