Doodsbange Noa Vahle mept wild om zich heen tijdens tripje met Nederlands Elftal

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als verslaggeefster beleeft Noa Vahle wel vaker grootse avonturen, maar dit wilde filmpje is wel heel shockerend. 

Noa Vahle heeft een zware periode achter de rug. Dat is na één blik op de recente berichten over de beeldige blondine wel duidelijk. Niet alleen moest ze vluchten voor voetbalrellen en liepen de spanningen flink op over haar Televisier-outfit, nou komt dit recente filmpje er ook nog eens bij! Zo blijkt Portugal verre van rustgevend te zijn voor de verslaggeefster!

Doodsbange Noa Vahle deelt shockerende beelden op Instagram

Als verslaggeefster is Noa Vahle natuurlijk wel wat gewend. Het kan haast niet anders, natuurlijk! De blondine gaat namelijk de ene na de andere voetbalwedstrijd af. En ja, daar kan het allemaal flink uit de hand lopen hebben we de afgelopen tijd wel gezien. Als je dat eenmaal gehad hebt, dan kan je alles doorstaan, toch? Noa lijkt daar toch heel anders over te denken. Zo deelde ze recent een chaotisch filmpje op haar Instagram waarbij de blondine werkelijk doodsangsten lijkt uit te staan. Noa vertoeft momenteel in het zuidelijke Portugal waar ze in nu toch nét wat ander weer hebben. Nou zullen de iets hogere temperaturen prima ontvangen worden, maar de beestjes die daarbij komen kijken? Daar is ze toch flink minder van te spreken. Dat is in dit filmpje wel duidelijk!

Noa Vahle wordt belaagd door insecten tijdens voetbal rapportage

Het is namelijk overduidelijk dat Noa Vahle zowaar doodsangsten uitstaat! Zo slaat ze wild om zich heen terwijl ze wanhopig de beestjes van zich af probeert te krijgen. En de camera? Die blijft rustig filmen, natuurlijk. Arme Noa wordt zomaar aan haar lot overgelaten en staat dan ook diepongelukkig op beeld. En wij snappen het wel. Met zo veel gezoem om je heen, daar wordt iedereen toch knettergek van? Het is namelijk nog muggenseizoen in Portugal, en zeker in het zuiden zijn die muggen hondsbrutaal. Zo zien we gewoon eentje op Noa haar voorhoofd landen terwijl ze aan het praten is! Gelukkig heeft Noa dat zelf ook binnen luttele seconden door en slaat zichzelf hard op haar hoofd. Wel met resultaat, natuurlijk. De platte mug wordt trots aan de camera geshowd.

Fans Noa Vahle in oproer na shockerend Instagram-filmpje

Fans van Noa Vahle zijn in oproer na het zien van de schockerende beelden. We mogen dan allemaal een hekel aan muggen hebben, Noa lijkt er wel heel dramatisch van te worden. “Wil je pls mee doen aan expeditie volgend jaar. Gaat hele leuke tv worden dan”, grapt één scherpe fan. Nou hopen dat Noa er ook wat om kan lachen, want na het zien van dit filmpje is het wel duidelijk dat ze niet bepaald fan is van insecten. Al is ze daar natuurlijk verre van de enige. Sommige fans vinden lijken zich wel te herkennen in Noa haar doodsbange gemep. “Zo blij te zien dat ik niet de enige ben die zo intens reageert op insecten!” Eén ding staat echter centraal: dat Noa zichzelf een harde klap verkocht is namelijk niemand ontsnapt. Zelfs Suzanne Schulting kan het niet laten om allemaal lach emoji’s te posten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

VI-Sinterklaas bezorgt Merel Ek rode wangen met beschamend cadeau

Merel Ek krijgt van de enige echte VI-Sinterklaas een wel erg interessant cadeautje. De blondine krijgt er zelfs rode wangetjes van...

Gwen van Poorten deelt schokkend nieuws: ‘Verloving verbroken en álle bezittingen kwijt’

Gwen van Poorten deelt shockerend nieuws over zichzelf terwijl ze haar tranen niet meer in bedwang kan houden...

Broekloze Sylvana IJsselmuiden deelt foto in zeer luchtig shirtje

Sylvana IJsselmuiden is een ontzettend lieve dame die nu al gigantisch zin heeft in Kerst. Dat viert ze wel blijkbaar zonder broek aan.