Dominique Hazeleger staat met benen wijd in finale Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er zijn spannende tijden aangebroken bij Expeditie Robinson All Stars. De finale staat om de hoek en de deelnemers geven alles om een felbegeerd plekje te bemachtigen. Natuurlijk geeft de sportieve Dominique Hazeleger alles wat ze heeft, en met succes..

Ondertussen zitten de kandidaten al 16 dagen met bijna geen eten en drinken vast op het Expeditie Robinson-eiland. De kandidaten willen niks liever dan winnen en zijn enorm gedreven. Om het plekje in de finale te bemachtigen moeten de kandidaten strijden tegen elkaar. Als ze dit winnen mogen ze opnieuw strijden, maar dan tegen Niels. Niels zit al op winnaarseiland en moet het opnemen tegen één andere kandidaat. Deze winnaar mag als enige gelijk naar de finale. Judoka Edith vreest voor haar plekje in het programma en ze zegt dat het voelt als de finale van de Olympische Spelen. Edith moet namelijk de proef winnen want anders denkt ze gegarandeerd weg te worden gestemd. Art Rooijakker noemt Edith zelfs een kat met negen levens omdat ze twee keer een eilandraad wist te overleven zonder stemmen. Ook Ferry wil deze proef enorm graag winnen, maar pakt helaas de zwarte stem doordat hij als eerste afvalt.

Dominique Hazeleger wint 3x in één aflevering

In de bloedstollende strijd is Dominique Hazeleger enorm sterk. De knappe brunette laat zich niet kennen en geeft alles wat ze nog in zich heeft om de proef te winnen. In de eerste twee opdrachten moet Dominique haar evenwicht bewaren en ze is dolblij als ze het spel wint. Daarna mag Dominique naar Niels om te gaan duelleren. Dominique mag zelfs met hamburgers naar Niels toe en is daar ‘écht heel gelukkig mee’. Wat logisch is na het afzien op het eiland. Vervolgens gaat het duel los tussen Dominique en Niels om die felbegeerde finale plek. In Dominique is flink aan het zweten in haar geel zwarte outfitje maar ze ziet er nog steeds super goed uit. De twee hebben maar liefst 45 minuten op een kleine houten paal gestaan in de brandende zon. Tijdens de proef denkt Dominique aan haar vorige deelname waarin ze de proef voor de eerste finale plek verloor van Gregory. Dit ging Do echt niet nog een keer gebeuren, want ze wint de proef van Niels!

Lees ook: Dominique Hazeleger maakt indruk bij smerigste eetproef ooit in Expeditie Robinson

Dominique Hazeleger valt op harde paal

Bij Expeditie Robinson zijn er veel ongemakken wat wij thuis allemaal niet eens kunnen bedenken. De hele dag zand tussen je billen, niks te eten en dan ook nog de proeven. In de bijzondere proeven moeten de deelnemers zich altijd in ongemakkelijke posities wringen om te kunnen winnen. Of de omstandigheden zijn niet erg best. Zo was dit ook bij de proef waarin Dominique streed voor het duel met Niels. De sportieve vrouw moest over een natte houten paal lopen en haar evenwicht maar zien te bewaren. Helaas voor Dominique valt ze keihard met open benen op de houten paal. Je ziet haar vel nog net niet worden afgeschaafd..

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.