Doet Merel Westrik een Twan Huysje?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Doet Merel Westrik een Twan Huysje?

Merel Westrik maakte deze zomer de overstap van RTL4 naar Net5, om daar een talkshow te presenteren. Maar, of dat een succes wordt…

Nieuwe talkshow

Vanavond gaat de nieuwe talkshow, genaamd Ladies Night, van Merel Westrik in première. In de talkshow, die te zien is op Net5, schuiven wekelijks een aantal ‘vaste gasten’ aan, onder wie Linda de Mol en Roxeanne Hazes. Samen babbelen ze over zo’n beetje alles wat vrouwelijk Nederland bezighoudt.

Maar of het een succes wordt?

Of deze talkshow een succes wordt is echter nog maar de vraag. Waarom? Nou, we kennen Merel nog van Wie is de mol? en het zou dan ook niet de eerste keer zijn dat ze iets ‘saboteert’. En nu horen we je denken: ‘Waarom zou ze deze talkshow saboteren?’ ‘Welke reden zou ze hier in godsnaam voor kunnen hebben?’ Nou, wij hebben het antwoord voor je hoor! Wij denken namelijk zeker te weten dat Merel stiekem nog in dienst is van RTL4. Waarom? Om de boel bij Net5 te saboteren natuurlijk! En nee, dit is geen uit de lucht gegrepen complot-theorie. Er zijn meerdere ‘hints’ die wijzen op dit meesterplan

Twan Huysje

Te beginnen met hint nummer één: de naam van de talkshow. De oplettende lezer ziet namelijk dat Ladies Night wel érg sterk lijkt op de geflopte talkshow RTL Late Night. Op het eerste oog lijkt deze hint nog onschuldig, maar dat is het zeker niet. Vóór de komst van presentator Twan Huys liep RTL Late NIght namelijk nog redelijk, maar daarna… De geruchten gaan dan ook dat Twan de talkshow ‘expres’ heeft laten floppen om er vervolgens met een dikke uitzwaai-bonus vandoor te gaan. Dus ja, deze subtiele knipoog is bewijsstuk nummer één.

Antoine Peeters praat zijn mond voorbij

En dan is daar nog hint nummer twee. Deze aanwijzing komt van niemand minder dan de voormalige nieuws-partner van Merel: Antoine Peeters. Onder de Instagram post van Merel, waarin ze de nieuwe talkshow aankondigde, plaatste hij een wel zéér verdachte reactie:

De oplettende lezer ziet, dat Antoine hier het woord ‘partner’ gebruikt, gevolgd door een vette knipoog. Dit houdt in dat de twee nog steeds ‘partners’ zijn bij RTL4. Het kan dan ook niet anders, dan dat haar ‘oud’-collega óók in dit complot zit.

We zullen het zien…

Aangezien vanavond de eerste uitzending van de nieuwe talkshow is, weten we om 22:30 uur of we gelijk hadden, en Merel inderdaad een meesterlijke Mol-actie heeft bekokstoofd…

Laatste nieuws

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!

Video: Sophie Bouquet trekt jasje van lichaam voor pikante fotoshoot

Sophie Bouquet is misschien wel een van de knapste actrices van Nederland, maar met deze fotoshoot heeft ze zelfs zichzelf overtroffen!

Gerelateerde berichten