Doe je burgerlijke plicht: gebruik je rechterhand

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er zijn lastige tijden aangebroken voor singles. Al die stelletjes kunnen naar hartenlust hun horizontale kilometers maken, terwijl de singles met ‘zin’ thuiszitten. Tinderafspraakjes, of eventuele friends with benefits gebruiken om aan je trekken te komen is uit den boze. In Nederland lijken we redelijk goed om te kunnen gaan met dit tijdelijke verbod op avontuurtjes buitenshuis. In New York, waar het coronavirus zich als een malle verspreidt, wil men nog niet echt leren. Daarom kregen zij deze week heel gedetailleerd op papier: doe je burgerlijke plicht en blijf in die rukbunker.

New Yorkers kunnen soms een beetje wereldvreemd zijn. Men zegt wel eens dat er in deze wereldstad uitsluitend mensen wonen die alleen om zichzelf geven. Dingen die zich buiten hun wereldstad afspelen, doen er niet toe. Tot deze ‘dingen’ zich in de vorm van een virus hun stad binnendringen en duizenden levens eisen. Ineens worden een heleboel van hun zo heilige vrijheden aan banden gelegd.

Dat geldt ook voor de seksuele vrijheid, die in een ruimdenkende stad als New York in alle vormen aanwezig is. Vandaar dat hun openbare aankondigingen ietsje verder gaan dan ‘ben je aan het snotteren, blijf dan binnen’. Wat New Yorkers willen weten is of ze nu ook moeten stoppen met r****n.

Onbegrensde mogelijkheden

Want hoe wapen je een stad waarin de mogelijkheden onbegrensd zijn tegen een virus dat, zeker bij wisselend wipcontact, makkelijk overgedragen kan worden? Met een duidelijk pamfletje natuurlijk! Een overzichtje van twee A4’tjes vol met intieme instructies zal de buitensporig veel ketsende singles van New York binnenshuis moeten houden. De belangrijkste tip: blijf thuis en rukken maar. ‘JIJ bent je veiligste partner’, klinkt het devies.

Da’s een inkoppertje. Wat nou als je ineens verschrikkelijk veel zin krijgt in mond-op-k**t met een vreemde? Gelukkig is er ook een regeltje gereserveerd voor rim-instructies:

Fijn dat dit nu zwart op wit staat. ‘Blijf thuis en fap’ betekent niet ‘ga de achteruitgang van een vreemd persoon met je mond verwennen’. Mocht je thuiszitten en toch ontzettend hunkeren naar ‘persoonlijk contact’? Dan beveelt de staat New York cyberen aan. ‘Het sturen van pikante foto’s en video-dates’ zijn een oplossing. Logisch natuurlijk. Maar ‘Grab your dick and double click’ klinkt gewoon extra leuk als het uit de mond van de overheid komt.

Nederland doet voor

In Nederland bleven we binnen vanaf het moment dat er met boetes gedreigd werd. ‘Levensbedreigend’ is voor ons Nederlanders immers pas tastbaar als ook onze portemonnee bedreigd wordt. Verder is het duidelijk: 1,5 meter afstand en binnenblijven betekent dat de zeer intieme handelingen die de staat New York omschrijft voor ons automatisch afvallen.

Wat dat betreft zijn we misschien toch een tikkeltje sneller van begrip dan New Yorkers. Ook op het gebied van online aan je trekken komen trouwens. Wat blijkt? Wij zijn al lang aan het cyberen geslagen! Zo bieden veel Nederlandse escortsites al een tijdje geen echte afspraken meer aan, maar zorgen dat je nog steeds met gewillige dames in contact kan komen via videoverbinding. Daar hebben we geen instructies van Mark Rutte voor nodig.

Al zijn we wel verschrikkelijk benieuwd hoe die doventolk dit soort instructies uit zou beelden…

Laatste nieuws

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Romy Monteiro kleedt zich om voor deze heerlijke foto in gympakje

Romy Monteiro houdt wel van een goeie sportsessie. En tijdens die sessies wil ze er natuurlijk goed uitzien. Dat gaat haar met deze gympakjes zeker lukken!

Gerelateerde berichten