Doe je burgerlijke plicht: gebruik je rechterhand

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er zijn lastige tijden aangebroken voor singles. Al die stelletjes kunnen naar hartenlust hun horizontale kilometers maken, terwijl de singles met ‘zin’ thuiszitten. Tinderafspraakjes, of eventuele friends with benefits gebruiken om aan je trekken te komen is uit den boze. In Nederland lijken we redelijk goed om te kunnen gaan met dit tijdelijke verbod op avontuurtjes buitenshuis. In New York, waar het coronavirus zich als een malle verspreidt, wil men nog niet echt leren. Daarom kregen zij deze week heel gedetailleerd op papier: doe je burgerlijke plicht en blijf in die rukbunker.

New Yorkers kunnen soms een beetje wereldvreemd zijn. Men zegt wel eens dat er in deze wereldstad uitsluitend mensen wonen die alleen om zichzelf geven. Dingen die zich buiten hun wereldstad afspelen, doen er niet toe. Tot deze ‘dingen’ zich in de vorm van een virus hun stad binnendringen en duizenden levens eisen. Ineens worden een heleboel van hun zo heilige vrijheden aan banden gelegd.

Dat geldt ook voor de seksuele vrijheid, die in een ruimdenkende stad als New York in alle vormen aanwezig is. Vandaar dat hun openbare aankondigingen ietsje verder gaan dan ‘ben je aan het snotteren, blijf dan binnen’. Wat New Yorkers willen weten is of ze nu ook moeten stoppen met .

Onbegrensde mogelijkheden

Want hoe wapen je een stad waarin de mogelijkheden onbegrensd zijn tegen een virus dat, zeker bij wisselend wipcontact, makkelijk overgedragen kan worden? Met een duidelijk pamfletje natuurlijk! Een overzichtje van twee A4’tjes vol met instructies zal de buitensporig veel ketsende singles van New York binnenshuis moeten houden. De belangrijkste tip: blijf thuis en rukken maar. ‘JIJ bent je veiligste partner’, klinkt het devies.

Da’s een inkoppertje. Wat nou als je ineens verschrikkelijk veel zin krijgt in mond-op- met een vreemde? Gelukkig is er ook een regeltje gereserveerd voor rim-instructies:

Fijn dat dit nu zwart op wit staat. ‘Blijf thuis en fap’ betekent niet ‘ga de achteruitgang van een vreemd persoon met je mond verwennen’. Mocht je thuiszitten en toch ontzettend hunkeren naar ‘persoonlijk contact’? Dan beveelt de staat New York cyberen aan. ‘Het sturen van foto’s en video-dates’ zijn een oplossing. Logisch natuurlijk. Maar ‘Grab your dick and double click’ klinkt gewoon extra leuk als het uit de mond van de overheid komt.

Nederland doet voor

In Nederland bleven we binnen vanaf het moment dat er met boetes gedreigd werd. ‘Levensbedreigend’ is voor ons Nederlanders immers pas tastbaar als ook onze portemonnee bedreigd wordt. Verder is het duidelijk: 1,5 meter afstand en binnenblijven betekent dat de zeer handelingen die de staat New York omschrijft voor ons automatisch afvallen.

Wat dat betreft zijn we misschien toch een tikkeltje sneller van begrip dan New Yorkers. Ook op het gebied van online aan je trekken komen trouwens. Wat blijkt? Wij zijn al lang aan het cyberen geslagen! Zo bieden veel Nederlandse escortsites al een tijdje geen echte afspraken meer aan, maar zorgen dat je nog steeds met gewillige dames in contact kan komen via videoverbinding. Daar hebben we geen instructies van Mark Rutte voor nodig.

Al zijn we wel verschrikkelijk benieuwd hoe die doventolk dit soort instructies uit zou beelden…

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.