Documentaire S10 blijkt enorme kijkcijferflop na gigantische fout

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De documentaire van S10 heeft enorm veel kijkers misgelopen en was een grote mislukking. Dit is waarom het zo fout is gegaan.

S10 heeft laatst haar documentaire ‘S10-dat het goed blijft gaan met mij’ uitgebracht op de dag van de finale van het Eurovisie Songfestival. Maar onze kijkcijferexpert Tina Nijkamp brengt slecht nieuws over de documentaire.

Tina Nijkamp vertelt wat er mis is gegaan met de S10 documentaire

Volgens kijkcijferexpert Tina Nijkamp zijn er meerder factoren geweest waarom de S10 documentaire weinig kijkers heeft gekregen. Wel begint ze ermee dat ze het erg jammer vindt en dat het een indrukwekkende documentaire is over S10. De documentaire genaamd ‘S10-dat het goed blijft gaan met mij’ had slechts 99.000 kijkers op NPO3. En volgens Tina is dat ”Echt zonde.” 

Gelukkig laat ze ook weten wat alle redenen zijn waarom het niet is gelukt om meer kijkers te scoren! Wat namelijk niet heeft geholpen volgens Tina, is dat het na het songfestival was geprogrammeerd. Ervoor was natuurlijk beter geweest, omdat dan nog veel mensen Songfestivalkoorts hebben en het leuker hadden gevonden om wat te bekijken van een van de vorige deelnemers. Maar na het Songfestival kijken mensen snel al uit naar het volgende Songfestival en kijken ze niet zo snel meer terug. Het was volgens Tina waarschijnlijk niet actueel genoeg voor mensen om het te bekijken.

Documentaire S10 blijkt enorme kijkcijferflop na fout

Nog meer factoren voor de mislukking van de S10 documentaire

Ook was de starttijd van de documentaire apart. Het begon namelijk om 21.17, wat volgens Tina erg random is. Dan was het beter geweest om het om 20.30 te doen. Daar stond nu een hh van Geluk bij een Ongeluk. ”Raar” is dan ook alles wat Tina daarover heeft te zeggen! Verder is het ook sneu voor de makers van de documentaire vertelt Tina. Ze heeft het dan over Linda Hakeboom en Rolf Hartogensis. Hun hebben er natuurlijk hard aan gewerkt en het voelt nu aan alsof het voor niks was allemaal. Met zo weinig kijkers is de bekendheid niet veel groter geworden. Tina hoopt nog dat er veel uitgestelde kijkers bij zullen komen op NPO Start, zodat de aantallen nog een stuk omhoog zal gaan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn. 

Bram Krikke bevoelt andere man tijdens beschamende vertoning EK Voetbal (foto!)

Bram Krikke heeft genoeg van de beschamende vertoning op het EK Voetbal, dus gaat aan een andere man lopen voelen. Dit wil je niet missen!