‘Dochter van’ steelt show Op1

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De talkshowoorlog met ‘overloper’ Jinek wordt tot nog toe gewonnen door de Publieke Omroep. Maar terwijl iedereen zich blind staart op de kijkcijfers, wordt de geboorte van de ‘nieuwe Jinek’ misschien wel over het hoofd gezien. We hebben inmiddels meer dan de helft van alle Op1-duo’s voorbij zien komen. En één dame steekt met kop en schouders boven de rest uit: Carrie ten Napel.

Na jaren in de relatieve luwte haar ding te hebben gedaan, trad Carrie ten Napel gisteravond eindelijk uit de schaduw. Naast Op1-partner Charles Groenhuysen, die dankbaar tweede viool speelde, viel op dat deze blonde ‘dochter van’ klaar is voor het grote werk. Het is nog te vroeg om te zeggen dat deze verkapte talkshowhost-talentenjacht beslist is, maar het is duidelijk dat de stiekem toch best ervaren Carrie nu één van de favorieten is.

Tien met een griffel

Het mag eigenlijk geen verrassing zijn dat Carrie ten Napel tot nu toe het meest ontspannen oogt achter die enorme desk van Op1. De presentatrice timmert namelijk al langer aan de weg dan je misschien denkt.

Sterker nog, ze maakte het mediawereldje al vanaf jonge leeftijd van dicht bij mee dankzij haar vader Evert ten Napel. De legendarische sportcommentator probeerde haar dochter in eerste instantie te weren uit het ’te harde’ voetbalwereldje, maar heeft deze mening inmiddels in moeten slikken. ‘Tien met een griffel’, zou de oude Napoli zeggen.

Lees verder onder de afbeelding
Everts dochter doet het namelijk goed, of dat nou bij RTV Oost, TV Gelderland, Omroep Max of op Radio 1 is. En dat heeft ze zelf gedaan. De inmiddels 39-jarige actrice volgde netjes alle stappen, en sloeg niet stiekem een ‘klas’ over omdat ze een bekende achternaam heeft. Haar beloning? Een kans om de ‘nieuwe Jinek’ te worden!

Napel of Carrie?

Televisierecensent Angela de Jong van het Algemeen Dagblad was ook louter positief over het eerste optreden van Carrie ten Napel. Ze prees haar vermogen om twee kibbelende politici in het gareel te houden, haar algehele ontspannen uitstraling en de manier waarop ze af en toe humoristisch uit de hoek durfde te komen.

Haar ‘ik ben net zo verbaasd als u’-gezicht toen er tijdens het introductiepraatje ineens een hard geluid uit de speakers galmde, zei genoeg. Carrie is geschikt! Om even helemaal op de feiten vooruit te lopen: gaat die solo-talkshow Napel, Carrie of het wat meer out-of-the-box BaCarrieCola (haar Instagramnaam) heten?

Carrie ten Napel
Carrie kende geen spanning tijdens haar Op1-vuurdoop

Laatste nieuws

Bloedfanatieke Rico Verhoeven blijkt ook natuurtalent in totaal andere sport

Rico Verhoeven is bloedfanatiek. Niet alleen in de ring, maar schijnbaar ook in de arcadehal. Dat maakt het voor zijn zoontje wel wat minder. 

Aanlokkelijke Jutta Leerdam toont trots haar nieuwe glimmertje

Jutta Leerdam is ontzettend blij met haar nieuwe medaille. En dat moet online natuurlijk wel even gevierd worden met een mooie foto.

Emma Heesters laat haar fans ontzettend diep naar binnen kijken

Zangeres Emma Heesters heeft met haar nieuwe video maar weer aangetoond dat ze meer kan dan alleen maar mooi zingen.