Dit zijn de Too Hot To Handle-verleidsters

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ben jij al begonnen aan de nieuwe Netflix-realityserie Too Hot To Handle? De formule is vrij uniek voor een ‘hitsige singles in een villa-show’: geeft een deelnemer toe aan vleselijke lusten, dan gaat er geld uit de pot. Het is dus kiezen tussen een kuise ‘handjes boven de dekens’-vakantie of een non-stop wipfestijn. Beeld: Netflix / Instagram

Kijkers thuis op de bank naast hun vriendin zullen natuurlijk beweren dat ze altijd voor het geld zouden kiezen. Toch willen we je even in die moeilijke positie plaatsen. Mannen onder elkaar: ga je voor de poen, of zwicht je voor één van deze dames? Wie een zwak heeft voor Instagram-modelletjes gaat het verschrikkelijk lastig krijgen…

Alle acht afleveringen van Too Hot To Handle staan op Netflix.

Haley

Haley Cureton is een 20-jarige universiteitsstudent uit Florida. We hoeven waarschijnlijk niet te vermelden wat haar grote wapenfeit is.

Lees ook: Anti-Temptation Island binnenkort op Netflix

Chloe

Chloe Veitch is een 21-jarig model uit Engeland. Ze was doodnerveus voor de show, maar vindt het niet erg dat al haar hoogte- én dieptepunten op Netflix voorbijkomen.

Francesca

Francesca Farago, 25, is de ‘populairste’ van het stel. Ze heeft verreweg de meeste Instagramvolgers, en heeft dat geld vermoedelijk het minst hard nodig. Betekent dit dat Francesca de eerste is die op ‘jacht’ gaat?

Rhonda

Rhonda Paul (27) uit Atlanta, Georgia is een onderneemster en model.

Nicole

Nicole O’Brien komt, zoals haar naam al verklapt, uit Ierland. Deze dame doet het goed op Instagram, maar zit ook in de zeiljachten! Aanpappen met deze chick levert dus een mooi extraatje op.

Lydia

Lydia Clyma uit Londen is geen onbekende met realityshows. Ze was al twee keer eerder op Britse tv.

Madison

Madison Wyborny is een 20-jarig model uit Los Angeles. Ze reist graag de wereld rond, maar voor dit programma maakte ze graag een tijdelijke stop.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...