Dit zijn de mooiste foto’s van Daphne van Domselaar, de vervangster van Sari van Veenendaal

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is een pijnlijk begin van het EK voor Sari van Veenendaal. De keepster en aanvoerder valt uit vanwege een blessure. Dat betekent dat jonge Daphne van Domselaar het moet gaan klaarspelen. Met deze foto’s maken we kennis met deze piepjonge keepster!

Sari van Veenendaal wordt vervangen door Daphne van Domselaar

Tijdens het allereerst officiële EK duel van de Oranjeleeuwinnen tegen Zweden raakte Sari van Veenendaal geblesseerd. De 32-jarige keepster is een begrip voor het Nederlandse elftal. Sari van Veenendaal heeft de Nederlandse vrouwen al naar vele overwinningen geholpen en is ook nog eens de aanvoerder. Helaas raakt Sari na tien minuten van het duel al geblesseerd en het was zo erg dat de keeper niet terug in het veld kan.  Als redder in nood werd de 22-jarige Daphne van Domselaar ingezet in de wedstrijd. Het was voor Daphne een van haar eerste interlands. Helaas kan Sari van Veenendaal het EK ook niet vervolgen en dat betekend dat Daphne hoogstwaarschijnlijk heel het EK zal gaan keepen voor Oranje.

Daphne van Domselaar bij Oranjeleeuwinnen op EK 2022

Het was een gekke avond voor de nog piepjonge keepster Daphne van Domselaar. Zo laat Daphne weten dat de blessure van Sari haar overviel. De keeper zei dat ze wel een beetje nerveus was, maar ze kon gelukkig dicht bij zichzelf blijven. Het is heel bijzonder dat Daphne van Domselaar op zo’n jonge leeftijd al uit mag komen voor het Nederlands elftal. Zo zat Daphne vijf jaar geleden nog op de tribune toen Sari van Veenendaal en de Oranje Leeuwinnen het EK wonnen. Op dit moment is Daphne van Domselaar al jarenlang een vaste speler van FC Twente. Hier is ze al jaren de onbetwiste nummer één, vandaar dat ze bij de selectie van de Oranjeleeuwinnen zit. Tijdens de wedstrijd tegen Zweden bewees Daphne ook dat ze het vertrouwen waard is, aangezien ze nagenoeg foutloos keepte. Hieronder een foto van Daphne haar eerste wedstrijd voor Nederland.

Daphne van Domselaar zonder tenue op Instagram

Het is wel duidelijk dat voetbal het allerbelangrijkste is in het leven van Daphne van Domselaar. Toch is deze jonge blondine buiten het veld ook actief op allerlei fronten. Op Instagram leer je haar zonder voetbaltenue kennen. Zo draagt Daphne in haar vrije tijd redelijk casual kleren zoals op onderstaande foto. Je ziet het vaak bij jonge sporters: ze houden hun Instagram uitermate goed bij! Dat is ook bij Daphne het geval. De keepster, die in Beverwijk geboren is maar dus in Enschede speelt, heeft een goede relatie met haar teamgenoten en medespeelsters, en is ondanks dat ze als reservekeepster weinig minuten maakt écht onderdeel van de groep.

Daphne van Domselaar straalt in Oranje

Het is opvallend hoe goed de club van Daphne van Domselaar, Fc Twente, het ieder seizoen weer doet. Zo werd de club dit jaar weer landskampioen onder het vrouwenvoetbal. Dat komt natuurlijk ook door het keeperstalent van Daphne. Dat talent wordt ook gezien door Oranje en daarom is Daphne dit jaar ook mee afgereisd naar Londen. Op weg naar bestemming werd onderstaande prachtige foto van Daphne geschoten. Waar Daphne tijdens het keepen altijd een strakke staart op haar hoofd heeft, hangen haar haren nu los op haar schouders. Toen deze foto werd gemaakt had Daphne waarschijnlijk niet kunnen dromen hoe het EK voor haar zou gaan uitpakken..

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nicolette Kluijver poseert in minuscuul bovenstukje op warm strand

Nicolette Kluijver verwent haar volgers met een kiekje vanaf het strand. Wat boft de presentatrice toch met een woonplaats zo dicht bij de zee. En wat boffen wij dat ze dit soort foto's dan weer met de wereld deelt!

Foto: Jutta Leerdam viert overwinning in extreem krap topje

Jutta Leerdam heeft wéér een heerlijke overwinning te pakken! Dit viert de blondine in ontzettend krap topje.

Foto: Davina Michelle neemt enorm risico met haar meest gewaagde outfit ooit

Davina Michelle trekt haar meest gewaagde jurkje uit de kast, en steelt de show bij de Top 40 awards van Qmusic!