Dit zijn de 5 mooiste vrouwen op het Eurovisie Songfestival

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het Songfestival barst weer los en met deze 5 knappe vrouwen heb je genoeg moois om naar uit te kijken.

Het Eurovisie Songfestival bestaat traditioneel uit een reeks gekke optredens die elkaar allemaal proberen te overtreffen. Dit jaar is dat niet anders, al lijkt de competitie voornamelijk gericht op welk land de knapste zangeres gestuurd heeft. Als een van de volgende landen aan de beurt is dan weet je al dat je gaat kunnen genieten. Want of hun optreden nu goed verloopt of niet, de volgende vijf dames maken jouw avond  al helemaal goed met hun prachtige looks.

Lees ook: Zwaar trippende S10 deelt video van vreemde behandeling

1. Armenië: Rosa Linn

De prachtige Rosa Linn gooit hoge ogen op het Songfestival, maar voornamelijk met haar gewone overkomen. De prachtige zangeres heeft een enorme ‘girl next door’ vibe en laat dat nu juist erg charmant overkomen. Maar vergis je niet, de knappe zangeres kan ook heel verleidelijk uit de hoek komen. De blondine uit Armenië weet vooralsnog iedereen omver te blazen met haar prachtige uiterlijk en geweldige zang. Dat wordt genieten geblazen tijdens haar optreden.

2. Malta: Emma Muscat

Er zijn maar weinig vrouwen tijdens het Songfestival waar je mond daadwerkelijk van open valt, maar Emma Muscat is er toch echt wel eentje van. De bizar knappe zangeres heeft het dan ook allemaal. Van een prachtig uiterlijk, tot de perfecte stem. Als alle vrouwen op Malta er zo uitzien dan wordt het toch de moeite waard om een keer daar een vakantie te boeken.

3. Zweden: Cornelia Jakobs

Zweden komt dit jaar met een hoger rock gehalte aanzetten dan gebruikelijk. Niet in hun nummer, dat is weer lekker zoetsappig, maar wel in hun keuze voor zangeres. Cornelia Jakobs is een ongelooflijk knappe dame, maar wel een met een gevaarlijk randje. Dat maakt haar gelijk spannender dan de meeste kandidaten. Met haar korte blonde haren en zwarte make-up rond haar ogen, straalt ze meer verleiding uit dan de andere Eurovision vrouwen.

4. Kroatië: Mia Dimsic

De ontzettend knappe Mia Dimsic uit Kroatië is zeker een dame die je de komende tijd in  de gaten moet houden. Met haar beeldschone voorkomen heeft ze al menig kijker verrast. Mia is knap, heeft humor en kan geweldig zingen. Daarmee scoort ze erg hoog bij het publiek.

5. Nederland: S10

Natuurlijk kan de knappe blondine van Hollandse bodem niet uitblijven in het rijtje met knapste deelnemers. S10, of Stien, zoals ze ook wel bekend staat, is niet alleen een van de beste zangeressen op het Eurovisie Songfestival, maar ook nog eens een van de knapste. De prachtige blondine weet het hopelijk tot de finale te schoppen, zodat iedereen nog wat langer van haar aantrekkingskracht kan genieten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wielrenster Puck Moonen lift haar dekentje omhoog en onthult bedpartner (Foto!)

Puck Moonen deelt een opmerkelijke video op haar Instagrampagina. Ze doet haar deken omhoog en laat haar onderkant helemaal zien. Ook haar bedpartner komt hierbij goed in beeld!

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!