Dit zijn de 5 mooiste vrouwen op het Eurovisie Songfestival

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het Songfestival barst weer los en met deze 5 knappe vrouwen heb je genoeg moois om naar uit te kijken.

Het Eurovisie Songfestival bestaat traditioneel uit een reeks gekke optredens die elkaar allemaal proberen te overtreffen. Dit jaar is dat niet anders, al lijkt de competitie voornamelijk gericht op welk land de knapste zangeres gestuurd heeft. Als een van de volgende landen aan de beurt is dan weet je al dat je gaat kunnen genieten. Want of hun optreden nu goed verloopt of niet, de volgende vijf dames maken jouw avond  al helemaal goed met hun prachtige looks.

Lees ook: Zwaar trippende S10 deelt video van vreemde behandeling

1. Armenië: Rosa Linn

De prachtige Rosa Linn gooit hoge ogen op het Songfestival, maar voornamelijk met haar gewone overkomen. De prachtige zangeres heeft een enorme ‘girl next door’ vibe en laat dat nu juist erg charmant overkomen. Maar vergis je niet, de knappe zangeres kan ook heel verleidelijk uit de hoek komen. De blondine uit Armenië weet vooralsnog iedereen omver te blazen met haar prachtige uiterlijk en geweldige zang. Dat wordt genieten geblazen tijdens haar optreden.

2. Malta: Emma Muscat

Er zijn maar weinig vrouwen tijdens het Songfestival waar je mond daadwerkelijk van open valt, maar Emma Muscat is er toch echt wel eentje van. De bizar knappe zangeres heeft het dan ook allemaal. Van een prachtig uiterlijk, tot de perfecte stem. Als alle vrouwen op Malta er zo uitzien dan wordt het toch de moeite waard om een keer daar een vakantie te boeken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Muscat (@emmamuscat_official)

3. Zweden: Cornelia Jakobs

Zweden komt dit jaar met een hoger rock gehalte aanzetten dan gebruikelijk. Niet in hun nummer, dat is weer lekker zoetsappig, maar wel in hun keuze voor zangeres. Cornelia Jakobs is een ongelooflijk knappe dame, maar wel een met een gevaarlijk randje. Dat maakt haar gelijk spannender dan de meeste kandidaten. Met haar korte blonde haren en zwarte make-up rond haar ogen, straalt ze meer verleiding uit dan de andere Eurovision vrouwen.

4. Kroatië: Mia Dimsic

De ontzettend knappe Mia Dimsic uit Kroatië is zeker een dame die je de komende tijd in  de gaten moet houden. Met haar beeldschone voorkomen heeft ze al menig kijker verrast. Mia is knap, heeft humor en kan geweldig zingen. Daarmee scoort ze erg hoog bij het publiek.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mia (@miadimsic)

5. Nederland: S10

Natuurlijk kan de knappe blondine van Hollandse bodem niet uitblijven in het rijtje met knapste deelnemers. S10, of Stien, zoals ze ook wel bekend staat, is niet alleen een van de beste zangeressen op het Eurovisie Songfestival, maar ook nog eens een van de knapste. De prachtige blondine weet het hopelijk tot de finale te schoppen, zodat iedereen nog wat langer van haar aantrekkingskracht kan genieten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by S10 (@s10s10xx)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lies Zhara showt haar favoriete korte broekjes voor de spiegel

Influencer Lies Zhara duikt even haar kledingkast in voor een zeer aantrekkelijke video. En haar volgers smullen ervan. 

Foto: Sterre Koning laat volgers diep naar binnen gluren vanuit toilet

Sterre Koning laat haar volgers extreem genieten van haar nieuwe foto. En dat doet ze natuurlijk op een spannende locatie: op het toilet.

Foto: Doutzen Kroes buigt voorover en laat haar heerlijke aardbeitjes zien

Doutzen Kroes buigt voorover op heerlijke foto en laat daarmee haar prachtige aardbeitjes zien op deze spannende plaatjes.