Dit zijn de 4 meest opmerkelijke feitjes en foto’s van GTST-actrice Tamara Brinkman

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Actrice Tamara Brinkman draait al even mee in de entertainment wereld. Maar wat weet je nu echt van haar? Hier zijn de 4 meest opmerkelijke feitjes en foto’s.

Tamara Brinkman is een van de actrices die Goede Tijden, Slechte Tijden de moeite waard maken om te kijken. Maar wat weet je nu eigenlijk allemaal over de wonderschone actrice? Waarschijnlijk nog niet zo veel. Daarom staan hier een aantal interessante feitjes en opmerkelijke foto’s van de prachtige actrice om jou verder op weg te helpen.

Lees ook: Deze GTST-sterren stralen weer in nieuw seizoen Goede Tijden, Slechte Tijden
Tamara Brinkman ziet GTST als cultureel erfgoed

Zelf is Tamara enorm trots dat ze in de langstlopende soap serie van Nederland zit. Ze ziet GTST dan ook als cultureel erfgoed. Als je het hebt over de Nederlandse cultuur, dan moet je Goede Tijden, Slechte Tijden ook meetellen. Dat is een stukje cultuur geworden dat Nederland goed verbeeld. Tamara zit trouwens heerlijk op haar plek bij GTST en verwacht niet dat ze snel weg zal gaan bij de spannende serie. Haar rol in GTST bevalt haar uitstekend.

Tamara zat ooit in Onderweg naar Morgen

Op haar achttiende begint Tamara met acteren. De eerste rol die ze weet te bemachtigen is in de andere grote Nederlandse soapserie, namelijk Onderweg naar Morgen. Ze krijgt al vrij snel een vaste rol in ONM en het wordt duidelijk dat Tamara een van de betere actrices van Nederland gaat zijn. In Onderweg naar Morgen speelt ze 4 seizoenen lang de pittige Babette, die veel los maakte bij het publiek.

Vriend van Tamara Brinkman wordt het huis uit gezet

Toen Tamara Brinkman na een jaar ging samenwonen met haar vriend was ze dolgelukkig. Maar de droom bleek toch een klein beetje een nachtmerrie, want heel erg goed ging het samenwonen niet. Ze had daarvoor al een relatie van ruim tien jaar achter de rug en had nog niet heel veel tijd genomen om zichzelf weer een beetje te leren kennen. Maar toch liep ze haar nieuwe vriend Alex al vrij snel na haar andere relatie tegen het lijf, zoals die dingen gaan, en het stel besloot om samen te gaan wonen. Dat bleek uiteindelijk toch niet zo’n goed idee. Hoewel het koppel nog steeds bij elkaar is, wonen ze inmiddels in aparte woningen. Tamara is te veel gehecht aan haar privacy en vindt het heerlijk om een plek te hebben waar ze even alleen kan zijn.

Tamara leent op leuke foto ook haar stem uit

Niet alleen het knappe gezicht van Tamara kan je herkennen, maar haar stem is je vast ook een keer opgevallen. Tamara doet namelijk met enige regelmaat Voice Over werk. Vanuit huis kan ze de leukste dingen inspreken. Het zou dus best kunnen dat je de stem van Tamara een keer voorbij hebt horen komen in een reclame of een serie. Gelukkig heeft Tamara niet alleen een prettig gezicht om naar te kijken, maar ook een fijne stem om naar te luisteren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...