Dit zijn de 3 mooiste privé foto’s van Boerin Janine van Boer Zoekt Vrouw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boerin Janine heeft zich tijdens BZV opgesteld als een verlegen meisje. De blondine vindt alles nog erg spannend en lijkt niet heel erg ‘outgoing’ te zijn. Toch blijk niks minder waar, er zijn namelijk foto’s opgedoken van een feestende Janine die helemaal los gaat…

Boerin Janine showt stralend blauwe ogen

Tijdens de afleveringen van Boer Zoekt Vrouw viel één ding aan Janine alle mannen gelijk op: haar prachtige blauwe ogen. Janine nam de complimenten over haar ogen aan maar toch bleef ze het erg ongemakkelijk vinden om complimenten te krijgen. Je kan in ieder geval zeggen dat Janine enorm bescheiden is opgesteld. De reünie van Boer Zoekt vrouw is opgenomen en het is tijd om eens te kijken naar een andere kant van Janine. Op de eerste foto is Janine te zien met een grote lach en een lekkere zomerse outfit. Janine geniet daarbij van een lekker biertje. Het is opvallend hoe goed Janine eruit ziet in haar ontspannen omgeving. De blondine heeft een lekker bruin kleurtje gekregen.

Janine BZV - 1

Lees ook: Pijnlijk: de 3 meest ongemakkelijke zoen-momenten van Boer Zoekt Vrouw

Boerin Janine hangt in de lucht met vriendinnen

Tijdens de aflevering van BZV waarin boerin Janine een BBQ organiseerde met haar vrienden en vriendinnen bleek al dat dit een gezellig clubje was. De meeste van Janine haar vriendinnen vonden de twee mannen die er voor Janine waren zelf ook wel erg gezellig. Blijkbaar gaat Janine vaker met haar vriendinnen op pad want op onderstaande foto zien we weer een wilde feest foto. Dit keer durft Janine zelfs helemaal in het middelpunt te staan. De vriendinnen van Janine hijsen de blondine de lucht in en staan gezellig bij elkaar. Janine heeft een uitdagend kort topje en rokje aangetrokken en steelt de show op de foto. Op deze foto’s is niks terug te zien van de ‘verlegen’ Limburgse boerin.

Boerin Janine in kort topje en rokje

Janine poseert in zwembad

Als derde foto dook er nog een pareltje op van Janine. De blondine vertelde in de afleveringen van Boer Zoekt Vrouw dat ze net voor de opnames nog een ontspannende vakantie op Curaçao heeft gehad met haar vriendinnen. Natuurlijk wou Janine voor haar mannen helemaal ontspannen zijn. Ook was Curaçao een goede plek om te werken voor  een klein bruin tintje om de drie mannen in de logeerweek helemaal in te pakken. Het leek er echter meer op dat de mannen Janine in pakte, maar goed. Op vakantie blijkt dit heel anders te zien want met deze uitdagende kleding wist Janine vast alle mannen in het zwembad voor haar te winnen. De vraag is hoe het kan dat Janine op vakantie geen knappe man aan de haak heeft geslagen? De blondine straalt namelijk in een kort geel topje en een zwart rokje. Janine houd wederom een lekker drankje in haar hand.

Boerin Janine in zwembad

Janine en Yvonne liggen op elkaar gedrukt tijdens reünie

Het lijkt er sterk op dat Yvonne en boerin Janine goede vriendinnen zijn geworden tijdens de opnames van BZV. Natuurlijk zijn er ook momenten geweest waar Janine niet zo blij was met alle lastige vragen van Yvonne over de liefde. Uiteindelijk hebben de twee het dus goed met elkaar gemaakt want tijdens de reünie van BZV liggen ze zelfs op elkaar. Het ziet er in ieder geval enorm gezellig uit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.

Maan de Steenwinkel laat zich filmen op afgelegen strand en heeft het overduidelijk koud (video!)

Maan de Steenwinkel heeft een video online gezet, waarin blijkt dat ze het duidelijk een beetje koud had. Alles valt namelijk te zien. 

Knappe schaatsster Femke Kok doet midden op straat aan zelfliefde (foto!)

Femke Kok heeft een nieuwe foto online gezet en al haar fans worden gelijk helemaal wild. Het plaatje heeft duidelijk het gewenste effect.