Dit wist je nog niet over actrice Leontine Borsato

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leontine Borsato-Ruiters kennen we allemaal door haar rol in de serie Voetbalvrouwen, daarnaast was de prachtige Leontine in een ver verleden wekelijks te zien bij spelshow Rad van Fortuin met Hans van der Togt. De inmiddels 53-jarige brunette kwam onlangs uitgebreid in het nieuws vanwege de buitenechtelijke avontuurtjes van haar man Marco Borsato. Leontine heeft er al een uitgebreide carrière opzitten, wij nemen de opmerkelijkste weetjes met je door.

Leontien Borsato post graag quotes op Instagram

Naast foto’s van zichzelf post Leontine Borsato ook veel quotes op haar Instagram. Met 265.000 volgers weet de brunette wel hoe ze haar fans geïnteresseerd moet houden. Haar Instagram wordt door iedereen nauwlettend in de gaten gehouden sinds het schandaal met haar (ex) man Marco Borsato. Onlangs plaatste Leontine een filmpje dat ze van Marco had ontvangen als cadeau voor moederdag. Ruiters ontving hier van verschillende tv-collega’s alleen maar positieve reacties op. Verder staat haar Insta vol met prachtige foto’s die we natuurlijk het liefste zien van Leontine!

Lees ook: De mooiste Instagram foto’s van Jada Borsato

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Leontine (@leontineborsato)

2021 wordt het jaar van Leontine Borsato

Zou 2021 dan eindelijk weer het jaar worden van Leontine Borsato? Op 4 februari 2020 maakte zij samen met haar inmiddels ex-man Marco Borsato bekend te gaan scheiden. Op woensdag 9 september 2020 werd de scheiding voltrokken en waren de bijbehorende papieren getekend. Toch lijkt de liefde niet over te zijn tussen de twee. Na een lange stilte plaatste Leontine een foto op Valentijnsdag, waar ook haar ex Marco in wordt getagd. Als klap op de vuurpijl is te zien hoe de twee tijdens het Pinksterweekend van 2021 samen gespot zijn op Ibiza. Ze mogen dan ‘de vorm hebben losgelaten’ zoals ze zelf zeggen, maar op vakantie heeft het stel het nog steeds ouderwets gezellig. Onlangs schoof Marco aan bij de talkshow BEAU en gaf daar meer duidelijkheid over hoe de situatie nu is.

De leeftijd van Leontine Borsato is verbazingwekkend

Als je de leeftijd van deze brunette hoort dan geloof je het niet. De actrice doet al een aardige tijd mee in het tv wereldje maar lijkt geen dag ouder te worden. Leontine verklaarde geen fillers en botox meer te willen gebruiken. Ondanks dat de 53 jarige Leontine een zwaar jaar achter de rug heeft is dat aan haar uiterlijk niet te zien. Ruiters is en blijft een prachtige vrouw om naar te kijken. En het leuke is, ze heeft ook een dochter die sprekend op haar lijkt! Dochter Jada plaats op haar Insta een foto van moeder en dochter maar de twee lijken net zusjes.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jada Borsato (@jadaborsato)

Leontine Borsato zat in Voetbalvrouwen én Flodder

Het zal je misschien verbazen dat Leontine, een vrouw met klasse, ook zonder problemen een andere kant van zichzelf kan laten zien. Daar is ze immers actrice voor! Zo weten veel mensen niet dat Leontine Borsato een rolletje had in de bekende serie Flodder. De actrice was tussen 1993 en 1998 in 3 verschillende afleveringen te bewonderen.

Verwarrend babynieuws: Leontine is niet zwanger!

In augustus 2020 lijkt het weer een stuk beter te gaan! De ex van Marco Borsato schreef op Instagram: “Welkom in de familie, kleine vriend!”. Je ziet ook een erg schattige babyfoto. Het kindje kreeg de naam Finn. Later blijkt dat Leontine niet zelf zwanger was en blijkt het om een achterneefje van Leontine te gaan. Ze maakt duidelijk dat ze een trotse tante is. “Ik hou van je”, aldus Leontine. Opmerkelijk is dat het bericht later wel werd verwijderd door Leontine. Samen met haar ex-man Marco heeft Leontine 3 kinderen, Senna, Jada en Luca.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Leontine (@leontineborsato)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!