Dit vinden wij van de ‘vierkante billen’ van Famke Louise

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Famke Louise vierkante billen

‘Messcherpe Minecraft-’ van de zangeres maakt tongen los. Moet Famke zich écht zorgen maken?

Het is half juli, en de komkommertijd is nu eindelijk écht aangebroken! Hoe we dat weten? Als half Nederland zich de hele dag druk aan het maken is om de vorm van de billen van Famke Louise, moet elke andere nieuwsbron wel opgedroogd zijn, toch? Om het ‘officiële’ begin van deze journalistiek inhoudelijke zomerperiode te vieren doen we vandaag lekker ongegeneerd mee. Één bil-analyse, komt eraan!

De rapper en zangeres zet regelmatig foto’s van haar billen op Instagram. Waarom krijgt juist deze zoveel aandacht? We snappen het ergens wel hoor. Famkes achterwerk ziet er op de foto niet echt op z’n mooist uit. Toch willen we voor haar op de bres springen. Hoe vaak hebben we de billen van Famke nou al gezien, mensen? Zagen ze er ooit eerder zó uit? Hier niet, ook niet hier, en ook hier zien we geen “messcherpe ” of “lelijke Minecraft-reet” (niet onze woorden, wel erg origineel – bravo Instagram)!

Wie iets langer door haar foto’s bladert zal genoeg bewijs zien voor de aanwezigheid van een gezonde, ronde bips. Laat Famke lekker ’n keer een iets minder mooi kiekje posten. Of zijn we allemaal écht veranderd in kieskeurige kneuzen die nagenoeg perfecte Tinderprofielen naar links swipen om ’te puntige knieën’ of ’te prominente sleutelbenen’? Als vrouwen dat ook bij ons zouden doen kunnen we ons profiel net zo goed opdoeken!

Laatste nieuws

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.

Foto: René van der Gijp geniet van ‘grensoverschrijdend’ momentje met Hélène Hendriks

René van der Gijp, oud-profvoetballer en voetbalanalist, heeft weer eens voor opschudding gezorgd. Deze keer in het populaire actualiteitenprogramma Vandaag Inside, waar hij co-host Hélène Hendriks trakteerde op een onvervalste smakkerd op de wang. Van der Gijp, bekend om zijn lak aan de 'woke' regeltjes, liet hiermee weer eens zien dat hij zich door niets of niemand de les laat lezen.