Dit vinden wij van de ‘vierkante billen’ van Famke Louise

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Famke Louise vierkante billen

‘Messcherpe Minecraft-’ van de zangeres maakt tongen los. Moet Famke zich écht zorgen maken?

Het is half juli, en de komkommertijd is nu eindelijk écht aangebroken! Hoe we dat weten? Als half Nederland zich de hele dag druk aan het maken is om de vorm van de billen van Famke Louise, moet elke andere nieuwsbron wel opgedroogd zijn, toch? Om het ‘officiële’ begin van deze journalistiek inhoudelijke zomerperiode te vieren doen we vandaag lekker ongegeneerd mee. Één bil-analyse, komt eraan!

De rapper en zangeres zet regelmatig foto’s van haar billen op Instagram. Waarom krijgt juist deze zoveel aandacht? We snappen het ergens wel hoor. Famkes achterwerk ziet er op de foto niet echt op z’n mooist uit. Toch willen we voor haar op de bres springen. Hoe vaak hebben we de billen van Famke nou al gezien, mensen? Zagen ze er ooit eerder zó uit? Hier niet, ook niet hier, en ook hier zien we geen “messcherpe ” of “lelijke Minecraft-reet” (niet onze woorden, wel erg origineel – bravo Instagram)!

Wie iets langer door haar foto’s bladert zal genoeg bewijs zien voor de aanwezigheid van een gezonde, ronde bips. Laat Famke lekker ’n keer een iets minder mooi kiekje posten. Of zijn we allemaal écht veranderd in kieskeurige kneuzen die nagenoeg perfecte Tinderprofielen naar links swipen om ’te puntige knieën’ of ’te prominente sleutelbenen’? Als vrouwen dat ook bij ons zouden doen kunnen we ons profiel net zo goed opdoeken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.