Dit spookt Mikky Kiemeney uit nu Frenkie de Jong eindelijk van huis is (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Frenkie de Jong is na een lange tijd weer eens de deur uit. Dit is wat Mikky Kiemeney dan allemaal doet wanneer Frenkie er niet is!

Mikky Kiemeney zal wel weer blij zijn dat Frenkie de Jong eindelijk weer uit huis is. De voetballer was een tijd geblesseerd en zat daardoor veel vaker thuis op de bank dan normaal. Nu hij weer bijna helemaal fit is en meegaat met het Nederlands Elftal naar het EK, zal hij een lange tijd niet bij onze blondine zijn! Mikky zag haar kans gelijk.. Ze is met een paar vriendinnen eruit geweest helemaal naar Kopenhagen. Met een wijntje erbij, lekker shoppen en veel tijd met elkaar doorbrengen. De meiden zullen zich vast vermaakt hebben. Misschien heeft ze nog wel wat meer gepland in de aankomende tijd, maar dat zullen we dan wel op Instagram voorbij zien komen!

Bekijk alle foto’s van de leuke trip van Mikky hier!

Mikky Kopenhagen

Het topleven van Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong

Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney zijn al een lange tijd gelukkig met elkaar. Ze zijn stiekem getrouwd nadat ze verloofd waren geraakt. Het duurde nog lang voordat het echt gebeurde, omdat Mikky zwanger was. De twee hebben gewacht op hun zoontje en toen kon de bruiloft echt gehouden worden voor vrienden en familie. Frenkie is nu dus met het Nederlands Elftal mee om weer fit te worden en deze prijs te winnen natuurlijk. De blondine is nu dus lekker naar Kopenhagen geweest. Dit is een eerste update dat ze zelf iets doen is sinds lange tijd. Ze is vast druk geweest met hun lieve zoontje, wat logisch is.

Wil je meer zien van Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong

Wil je nou op de voet volgen wat de twee doen samen? Neem dan een kijkje op de Instagram van Mikky Kiemeney en de Instagram van Frenkie de Jong! Hier plaatsten ze regelmatig updates in hun leven of leuke kiekjes van de tropische vakanties waar ze maar al te graag heen gaan. Het is het dus zeker waard een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.